А за климатиците на оригиналните 44 и 45 доколкото знам на повечето се поддържат и си работят...

И на оригиналните Р-ки и на модернизираните ли не се зарежда с фреон? Не ми се вярва да поглъщат галони от тази ценна за климатиците течност, все пак те са малки, а не съм чувал толкова бързо да го изразходват... а филтри, нещо друго поддържа ли се... ама какво питам... то щом с фреон не зареждат... ясна му работата...44142 написа:За да се подържат трябва фирма която да ги зарежда. СФ лок не се зареждат.
Ремонтите се заплащат и то на доста висока цена. Един подемен ремонт беше някъде към 100 000 лева ако не ме лъже паметта. Обикновено ремонтите се плащат по банков път и със закъснение както всичко в БДЖ, ако не греша дори може да се окаже, че за ремонта пари няма и машината да седи в депото на ограда известно време.Labros написа:Естествено. Хърватските търгаши трябва да цунат някоя и друга пара в тая криза. Интересно дали ПР влиза в договора като безплатен (все пак машината е правена там) или БДЖ ще кихне някой кинт... който уж го няма... за заплати... но за шуробаджанаците от хърватската шайка обирджии със сигурност ще се намери.
Последно промяна от БДЖ на Нед Сеп 27, 2009 9:47 am, променено общо 2 пъти.