Последно промяна от 42 072.9 на Вто Дек 27, 2011 3:17 pm, променено общо 1 път.
Тя какъв ремонт е, доста време не се е мяркала по София, а и последно като я видях не беше цветенце. Блъскаше, тръскаше, от едната прожекторна камера падаха ситни стъкълца и пепеляк... Дано сега я стегнат, че направо си беше жива да я оплачеш.disell написа:Очаквайте скоро и 44.062 да се присъедини към клуба на "червените ботушки"
Аз това го знам, но и доста слбед като ти си бил с нея си падаха стъклата... Освен това да не говоря колко е мръсна, компресорите текат и двата и вентилацията смуче от всякъде другаде, но не и от филтрите, които вероятно са затлачени от мърсотия.bdz46 написа:Тези стъкла си падат така от миналата година.
Ами аз когато бях с нея на 3637, крушката изгърмя и я сменявахме на Тулово. Не знам дали е от блъскането или някой тъпанар е вдигнал напрежението на зарядното, защото ми направи впечатление, че доста пъти е писано в книгата, че горят крушки по пултаbdz46 написа:Не се ли свършват тези стъкла. Тя много блъскаше и сигурно много прожекторни крушки са оставили стъклата си там.