Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Ехх, в Пловдив може да се нагледате на всякакви модификации на пътническите вагони... може на външен вид да са първокласни 47, но се оказва, че са серия 15. :D Но въпреки това отвътре са радост за окото и се пътува с кеф. 8)
Веско, на Илиянци е пълно със второкласни 40-ки, спомням си преди 3-4 години пътувах в такава на ПВ 70103 (сегашния 70104). Тогава пускаха всякакви купейни вагони, 74-ките бяха още с оригиналната сива тапицерия... а 40-ките бяха със зелена кожена тапицерия, струва ми се, че съм виждал такива, минали ревизия и със синята тапицерия в купетата... май преди 2 г. като пътувах с 2636 попаднах на такава, но определено откакто се навъдиха вагони от Германия буквално доста наши сякаш се изпариха... пак на Кардама може да се видят 40-ки, които отвън приличат на 47-ци, но вече е много рядко, тъй като преобладават 47-ците. :D А смесени 40-ки все още има няколко по софийско оцеляли, но повечето са станали на първокласни 50-ки като само им е преработен номера и е удължена лентата над прозорците. :evil:
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Във Варна пък можеш да се нагледаш на най - интересни вагони.Освен , че някои от 17-ките им имат седалки като на 32-00-ки с облегалки за главата , ето този вагон е серия 47.Прозорците са заоблени , вътре седалките са 3Х3 в купе - нещо нетипично за 47-ца.
Администратор
Администратор

Мнение от Mario Evstatiev »

Вагони серия 20-47 със заоблени прозорци и стандартно обзавеждане типично за серия 47 имаше и в София. На извънредния влак Сф - Бк - Сф имаше такива вагони през 1998 г. По - късно два такива вагона се лангъркаха на пътнишкия влак Мездра - Бойчиновци.
64.19
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

В Пловдив доскоро се гордеехме с това , после изчезна някъде.
Акредитиран фотограф
Акредитиран фотограф

Мнение от 44.123 »

В ГО има един такъв вагон често се вижда.А в Варна има бая от тях доколкото съм виждал.
Аватар
07
Аватар

Мнение от 07 »

VESO написа:В Пловдив доскоро се гордеехме с това , после изчезна някъде.
Този вагон провиснал ли е или снимката лъже?
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Ами на пръв поглед си стоеше нормално , но не знам за какво са го спрели.Може да има някакви проблеми.
Техник
Обратна връзка:
Аватар
Техник

Мнение от bdz46 »

Снимката лъже.
Администратор
Администратор

Имаме си и първия вагон серия 43 със сменена тапицерия на седалките. Вагонът е пловдивски, номер 21 43 022-4 и днес беше в състава на БВ 1651 за Димитровград. Освен новата тапицерия, седалките имат и калъфки на подглавниците 8) Подкрепям казаното със снимка:

Изображение
64.19

Мнение от Labros »

Дано калъфките да се сменят често, а не да кирлясват като старите с месеци... Но новата тапицерия е по-добра от старата. Вече сума вагони са оборудвани с нея.
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Още на 28-ми декември при форумската среща се връщахме с 1650 и вагоните бяха в тази тапицерия.На снимката се вижда част от якето на Vladyar.Тапицерията я има някъде от ноември - декември и засега само пловдивски вагони съм засичал с нея.
Администратор
Администратор

VESO написа:Още на 28-ми декември при форумската среща се връщахме с 1650 и вагоните бяха в тази тапицерия.На снимката се вижда част от якето на Vladyar.Тапицерията я има някъде от ноември - декември и засега само пловдивски вагони съм засичал с нея.
Той вагона май е един, така каза кондукторката поне...
64.19
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Или те е излъгала , или не знае.Композицията на "Хебър"-а съм я засичал цялата със сини седалки , така че има минимум 5 exDB вагона с тази тапицерия.
Администратор
Администратор

VESO написа:Или те е излъгала , или не знае.Композицията на "Хебър"-а съм я засичал цялата със сини седалки , така че има минимум 5 exDB вагона с тази тапицерия.
Може и да не знае, предвид възрастта и... Млада беше доста :lol: Иначе, не еллоша тази тапицерия, освен това малко са омекотили седалките, не се схващаш на тях до Пловдив.
64.19
Обратна връзка:

Мнение от SoAlien »

lok45111 написа: Може и да не знае, предвид възрастта и... Млада беше доста :lol: Иначе, не еллоша тази тапицерия, освен това малко са омекотили седалките, не се схващаш на тях до Пловдив.
Много важно предимство !
Публикувай отговор

Обратно към “Дискусии | Discussions here”

Информация