Аха, така си е. Да не говорим за техническото усложнение - в модераторския панел на един форум се овъртях като "пиле в калчище" както казват, не мога да открия как и къде се заключва тема...докато при двойката нещата са далеч по-простиVESO написа:Уж е по - нова , а дава повече ядове , не само при хостване , но и при класическото модериране.Да не говорим , че се появяват най - различни бъгове , които при двойката ги няма.БДЖ написа:Абе от phpbb2 по-добро няма. Само дупката в защитата да е оправена, за мен това е най-добрата форум система. Тройката далеч не е по-добра.
Момчета, малко си мерете приказките!БДЖ написа:Разликата от "арабски форум" до "глупав съм, не мога да си сменя един основен стил" е голяма и това съвсем не значи, че щом е phpbb3, то непременно форума става "арабски" !
Мисля, че това би могло да се поправи с ъпдейт. Редно е много внимателно да премислим всеки един ход, все пак това са драматични промени, които могат да обърнат наопаки всичко.БДЖ написа:А всеизвестната дупка в сигурността на phpbb2 ? Не че и аз не я харесвам, но просто който и уеб-мастър да питаш, ще ти каже че двойката като цяло има заложена дупка в сигурността...