Харесва ли ви новата визия на форума?

Общо гласове: 34
ДА (27) 79%
НЕ (4) 12%
НЕ МОГА ДА ПРЕЦЕНЯ (3) 9%
Поздравления за новото лого на форума ! Много е свежо и хубаво, имам само една забележка, подвижният състав от снимките е леко размазан, иначе се е получило страхотно ! :)
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Поздравления и от мен, всичко е много хубаво станало, само както каза колегата подвижния състав наистина е леко размазан. Увеличен е и шрифта, което също е добре. :)
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Много добре се е получило! Чудесна работа!
Освен размазването , като цъкна на картинката , намираща се крайно вляво , би следвало да ми отваря страницата на синдиката на локомотивния персонал в България.Вместо това ме препраща отново към форума. :lol:
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Вече е оправено. :)
Обратна връзка:

Мнение от ProFoRManCe »

Страхотно е направен,но може ли да се направи така че като цъкнеш на логото да те прехвърля на същия прозорец само че в главната страница на форума ! (началната)
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Би трябвало да може/да е така. Аз да попитам отново екипа на форума дали е възможно ТПС да се вижда по-ясно или трябва цялото лого да се преправя? Ако не е възможно, нека тогава си остане така, и така не е зле, но все пак би било по-добре и по-хубаво образите да са ясни. :) 8)
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

И едно DESIRO да бяхте сложили на мястото на тази електричка няма да е зле. :lol:
Техник
Обратна връзка:
Аватар
Техник

Мнение от bdz46 »

Не давам да ми се маха чамугата заради някаква грозотия!
Администратор
Здравейте, уважаеми форумци и колеги!

Предполагам сте забелязали, че вече втори ден, нашият форум има нова визия на темплейта - логото е качено на мястото на заглавието, добавена е реклама на синдиката на локомотивния персонал в България...

В началото е имало известни трудности по напасването на логото, което разбрах задочно, тъй като колегата Главен модератор ме свари докато бях за риба край Монтана(обещавам някоя снимка) :lol:

Надявам се до дни да се оправи и функцията за връщане на главната страница чрез кликване върху логото, както и да се изчистят евентуални други проблеми, които може да възникнат.

Нашият техник Тодор Чолаков(bdz46) се е постарал доста, за което му благодаря от името на всички вас!

Все пак ще приемам предложения, мнения или критики относно логото и като цяло новата визия на главната страница - все пак форума го правим заедно с вас :)

Благодаря предварително!

С уважение! Админът
64.19
Глобален модератор
Глобален модератор
Би трябвало да се опитаме да се съобразим до колкото е възможно със желанието на съфорумците а не да изказваме лични мнения!, в този раздел... :evil:
В спора се ражда истината!. - А тя боли!!!. http://fedya.snimka.bg/daily/lokomotivi ... 9.18147603
Администратор
Администратор
choveka_vlak написа:Би трябвало да се опитаме да се съобразим до колкото е възможно със желанието на съфорумците а не да изказваме лични мнения!, в този раздел... :evil:
Колеги!

Спокойно - чамугата аз я избрах, така както исках да има и ДМВ 18. Дезиро имахме на милалото лого, за това се въздържах от него. ЗА тази сметка пък си имаме ЕS64U2 и БЖК 40 + наточена "Р"-ка.

Аз също подкрепям, че ЕМВ 32 стои добре на логото, тъй, че нека си седи.
64.19
Аватар
07
Аватар

Мнение от 07 »

Хубава е визията, но само ел.тяга ли имаме? Един дизляк да имаше....... Имам и въпрос / предложение - възможно ли е да си има емблеми за всеки раздел, а не една обща?
Глобален модератор
Глобален модератор
На първо четене предложението е добро!, така според емблемката ще е още по бърза ориентацията..., няма лошо. :wink:
В спора се ражда истината!. - А тя боли!!!. http://fedya.snimka.bg/daily/lokomotivi ... 9.18147603
Администратор
Администратор
choveka_vlak написа:На първо четене предложението е добро!, така според емблемката ще е още по бърза ориентацията..., няма лошо. :wink:
За самите раздели да има лого за вида ТПС? Бих помислил, но техника на форума има последната дума :roll:

Поздрави!
64.19
Обратна връзка:

Мнение от dido73 »

Не ми харесва това, че едностранчиво се показва логото на един синдикат на локомотивния персонал, сякаш освен локомотивен персонал в тая железница други няма.
Затова моя вот бе НЕ. Кръстете го "фрум машинисти" белким да се знае чиен е тоя форум.
Изображение - Директива № 432/Д - несбъднатият холокост
«Charioteer» & «Fleetwood» - 1948 г. - 133 bombs
«Dropshot» & «Trojan» - 1949г. - 150 bombs
Заключено

Обратно към “Архив "Трейнспотинг, ГДВ, мероприятия и общи теми"”

Информация