Поздравления за новото лого на форума ! Много е свежо и хубаво, имам само една забележка, подвижният състав от снимките е леко размазан, иначе се е получило страхотно ! 

Обратна връзка:

Администратор
Здравейте, уважаеми форумци и колеги!
Предполагам сте забелязали, че вече втори ден, нашият форум има нова визия на темплейта - логото е качено на мястото на заглавието, добавена е реклама на синдиката на локомотивния персонал в България...
В началото е имало известни трудности по напасването на логото, което разбрах задочно, тъй като колегата Главен модератор ме свари докато бях за риба край Монтана(обещавам някоя снимка)
Надявам се до дни да се оправи и функцията за връщане на главната страница чрез кликване върху логото, както и да се изчистят евентуални други проблеми, които може да възникнат.
Нашият техник Тодор Чолаков(bdz46) се е постарал доста, за което му благодаря от името на всички вас!
Все пак ще приемам предложения, мнения или критики относно логото и като цяло новата визия на главната страница - все пак форума го правим заедно с вас
Благодаря предварително!
С уважение! Админът
Предполагам сте забелязали, че вече втори ден, нашият форум има нова визия на темплейта - логото е качено на мястото на заглавието, добавена е реклама на синдиката на локомотивния персонал в България...
В началото е имало известни трудности по напасването на логото, което разбрах задочно, тъй като колегата Главен модератор ме свари докато бях за риба край Монтана(обещавам някоя снимка)

Надявам се до дни да се оправи и функцията за връщане на главната страница чрез кликване върху логото, както и да се изчистят евентуални други проблеми, които може да възникнат.
Нашият техник Тодор Чолаков(bdz46) се е постарал доста, за което му благодаря от името на всички вас!
Все пак ще приемам предложения, мнения или критики относно логото и като цяло новата визия на главната страница - все пак форума го правим заедно с вас

Благодаря предварително!
С уважение! Админът
64.19

Глобален модератор
Би трябвало да се опитаме да се съобразим до колкото е възможно със желанието на съфорумците а не да изказваме лични мнения!, в този раздел... 

В спора се ражда истината!. - А тя боли!!!. http://fedya.snimka.bg/daily/lokomotivi ... 9.18147603

Администратор
Колеги!choveka_vlak написа:Би трябвало да се опитаме да се съобразим до колкото е възможно със желанието на съфорумците а не да изказваме лични мнения!, в този раздел...
Спокойно - чамугата аз я избрах, така както исках да има и ДМВ 18. Дезиро имахме на милалото лого, за това се въздържах от него. ЗА тази сметка пък си имаме ЕS64U2 и БЖК 40 + наточена "Р"-ка.
Аз също подкрепям, че ЕМВ 32 стои добре на логото, тъй, че нека си седи.
64.19

Глобален модератор
На първо четене предложението е добро!, така според емблемката ще е още по бърза ориентацията..., няма лошо. 

В спора се ражда истината!. - А тя боли!!!. http://fedya.snimka.bg/daily/lokomotivi ... 9.18147603

Администратор
За самите раздели да има лого за вида ТПС? Бих помислил, но техника на форума има последната думаchoveka_vlak написа:На първо четене предложението е добро!, така според емблемката ще е още по бърза ориентацията..., няма лошо.

Поздрави!
64.19

Не ми харесва това, че едностранчиво се показва логото на един синдикат на локомотивния персонал, сякаш освен локомотивен персонал в тая железница други няма.
Затова моя вот бе НЕ. Кръстете го "фрум машинисти" белким да се знае чиен е тоя форум.
Затова моя вот бе НЕ. Кръстете го "фрум машинисти" белким да се знае чиен е тоя форум.

«Charioteer» & «Fleetwood» - 1948 г. - 133 bombs
«Dropshot» & «Trojan» - 1949г. - 150 bombs
Информация
Модератори