Много се радвам,че успя да се осъществи този проект и,че всичко мина безпроблемно.Искам да изкажа благодарността си към Марио,че успях да посетя това интересно място и да се запозная с прекрасните хора които работят там.
Това са моите снимки от Ремиза.
Приятно гледане!
http://www.foto.bg/showgallery.php?cat=6877

Това са моите снимки от Ремиза.
Приятно гледане!
http://www.foto.bg/showgallery.php?cat=6877

Администратор
Радвам се, че проекат за посещение на Ремиза ви е харесал. В действителност, това е и един от най - интересните проекти на форума. Все пак в този ремиз се пази най - ценното от музейното богатство на БДЖ като пътнически вагони.
Да припомня, на 03 Септември 2009 г. ще се състои и втората част от проекта, хайде да видим колко ще станем
Да припомня, на 03 Септември 2009 г. ще се състои и втората част от проекта, хайде да видим колко ще станем

64.19

Администратор
Това не го правя за да ми се сваля шапка или каквото ида било. Правя го за удоволствие и за всички нас, които обичаме железниците.VESO написа:Аз на Марио му свалям шапка , че въпреки работата си , отделя време за посещения , организиране и реализация на такива проекти , които сами по себе си представляват ценен източник на информация.Дано на следващите проекти се съберем повече хора.
Ако ще сваляме шапки, то нека ги свалим пред:
1. Инж. Чавдар Трендафилов - Директор ЦП "ТПС - Локомотиви"
2. Стефчо Събчев - Директор ЦП "Пътнически превози"
3. Целия отдел ВСОД при БДЖ - ЕАД, като тук да подчертаем Любо и Влади, които винаги в последния момент се стремят да оформят проектите.
4. Всички тези хора в депа, обекти и поделения, които тоделят време за тези мероприятия и разказват интересни и неузнати до сега неща.
64.19

Администратор
Вечра се проведе и втората част от Проект "Ремиза", в която взеха участие:
Иван Несторов Кацев
Николай Ангелов Николов
и аз като ръководител на групата. В рамките на проекта се направи обстойно техническо фотозаснемане на целия състав на "ВИТОША ЕКСПРЕС", като снимките ще бъдат използвани при създаването на описателните теми в раздел "Салонни и специални вагони и мотриси".
С това мога да обявя проекта за успешно завършен и да благодарим на съответните лица и служби:
1. Началник служба "Ремиз"
2. Антон Миланов - МТЕВ при служба "Ремиз"
3. Отдел ВСОД при БДЖ - ЕАД
4. Дирекция "Пътнически превози"
Иван Несторов Кацев
Николай Ангелов Николов
и аз като ръководител на групата. В рамките на проекта се направи обстойно техническо фотозаснемане на целия състав на "ВИТОША ЕКСПРЕС", като снимките ще бъдат използвани при създаването на описателните теми в раздел "Салонни и специални вагони и мотриси".
С това мога да обявя проекта за успешно завършен и да благодарим на съответните лица и служби:
1. Началник служба "Ремиз"
2. Антон Миланов - МТЕВ при служба "Ремиз"
3. Отдел ВСОД при БДЖ - ЕАД
4. Дирекция "Пътнически превози"
64.19
Информация
Модератори