Администратор
Администратор
ЗАВЪРШЕН! Ремиза

Мнение от Mario Evstatiev »

След успешно завършения проект с ОП "Надежда", по идея на pavkata_zaraboy86, сега се гласи организирано посещение на бившия правителствен ремиз на гара София.

Накратко какво има там:

1. Целия състав от влак "ВИТОША Експрес"

2. Вагони от царско време

3. Пътеизмерителна лаборатория ЕМ - 120

4. Дизелова мотриса 19 001.7

Идеята е посещението да бъде отново от малка група - да речем 5-6 човека, които ще обходят съставите и ще им бъдат разяснени подробностите по историята на всеки един от вагоните и другите налични там возила.

С конкретна дата не се ангажирам - все пак чакам Павел да се появи и да пише за дата или период от дати, в който може да се включи в проекта.

Изисквания за тепнически познания отново няма - това е общо-опознавателен проект с насоченост към обикновените спотъри и любители. Минимална възраст - навършени 15 години и притежание на лична карта.
Модератор
Обратна връзка:
Аватар
Модератор

Мнение от pavkata_zaraboy86 »

Да, наистина това беше моя идея, а и освен това в дипломната ми работа бях засегнал и темата за Ремиза. Ето защо сега бих искал да видя отблизо за какво става на въпрос. Моето предложение е този път датата да отговаря на съботен или неделен ден, за да мога и аз да придружа групата, а и по възможност да е след 26 август. Отам нататък ме устройва всеки един почивен ден. Очаквам мнението на другите, както и на Марио относно вероятността да се получи този проект.
Пътувай с влак - спаси природата!
Администратор
Администратор

Проекта няма как да се организира в почивен ден, просто защото тогава Ремиза не работи. Това е един от минусите на тези проекти - организират се в работни дни, но всеки от нас трябва да направи и малка саможертва. Що се касае до дата, 26 Август 2009 г. е единствената възможна такава. След това има друг проект, който също не е лек...
64.19
Обратна връзка:

Мнение от Saruman »

Бих участвал но ще съм зает с изпити началото на септември. Доста ще е интересно разглеждането на мотрисата серия 19

Мнение от refil »

Марио,пиши ме и мен . :D
Администратор
Администратор

refil написа:Марио,пиши ме и мен . :D
Ок, прати на ЛС имена и ЕГН за включване в документа. До тук един сигурен!
64.19
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Имай ме предвид , ще ти дам сигурно потвърждение до края на седмицата , понеже тогава ни излиза графика.
Администратор
Администратор

VESO написа:Имай ме предвид , ще ти дам сигурно потвърждение до края на седмицата , понеже тогава ни излиза графика.
Добре, значи и втори човек има за сега висящ. Проекта остава твърдо на 03.09.2009 г., ще приемам записвания до 25.08.2009 г.
64.19
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Ще ми се покрай другите пропуснати проекти да се включа, но не гарантирам нищо... дано късметът вече проработи, че напоследък никакъв го няма. :x :evil:

Мнение от Labros »

Записвам се доброволец :!: Датата към тоя момент ме устройва.
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Сега видях , че и датите са близки.Марио , не можеш да ли да нагласиш така , че например на 3-ти да се иде в Ремиза , а евентуално на 7-ми или 8-ми да се отиде в депо Бургас? Много ще ми дойде на същия ден вечерта да се прибера и веднага през нощта да тръгна на път.
Координатор УС
Обратна връзка:
Аватар
Координатор УС

Мнение от NiGhtPiSH »

Пиши ме :)
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

На 26-ти август ще дойда.Днес си прегледах разпределението и съм свободен.
Зам. Администратор
Обратна връзка:
Аватар
Зам. Администратор

Мнение от bdz_bg »

Нали ремиза остава за 26-ти Август. :wink:
Администратор
Администратор

bdz_bg написа:Нали ремиза остава за 26-ти Август. :wink:
Павката искаше да е за 3-ти Септември. Давай да го уточняваме вече полека лека кой ще идва, коя дата на кой е удобна. В края на крайщата ще се съобръзя с по - голямата част от групата, не с един човек. Петтима Петко не чакат все пак, тъй, че хайде които се бяхте записали - уточнявайте присъствие и дата - дали 26.08. или 03.09.
64.19
Заключено

Обратно към “ПРОЕКТИ | Forum projects”

Информация