Администратор
След успешно завършения проект с ОП "Надежда", по идея на pavkata_zaraboy86, сега се гласи организирано посещение на бившия правителствен ремиз на гара София.
Накратко какво има там:
1. Целия състав от влак "ВИТОША Експрес"
2. Вагони от царско време
3. Пътеизмерителна лаборатория ЕМ - 120
4. Дизелова мотриса 19 001.7
Идеята е посещението да бъде отново от малка група - да речем 5-6 човека, които ще обходят съставите и ще им бъдат разяснени подробностите по историята на всеки един от вагоните и другите налични там возила.
С конкретна дата не се ангажирам - все пак чакам Павел да се появи и да пише за дата или период от дати, в който може да се включи в проекта.
Изисквания за тепнически познания отново няма - това е общо-опознавателен проект с насоченост към обикновените спотъри и любители. Минимална възраст - навършени 15 години и притежание на лична карта.
Накратко какво има там:
1. Целия състав от влак "ВИТОША Експрес"
2. Вагони от царско време
3. Пътеизмерителна лаборатория ЕМ - 120
4. Дизелова мотриса 19 001.7
Идеята е посещението да бъде отново от малка група - да речем 5-6 човека, които ще обходят съставите и ще им бъдат разяснени подробностите по историята на всеки един от вагоните и другите налични там возила.
С конкретна дата не се ангажирам - все пак чакам Павел да се появи и да пише за дата или период от дати, в който може да се включи в проекта.
Изисквания за тепнически познания отново няма - това е общо-опознавателен проект с насоченост към обикновените спотъри и любители. Минимална възраст - навършени 15 години и притежание на лична карта.
Последно промяна от Mario Evstatiev на Нед Мар 06, 2011 10:45 am, променено общо 2 пъти.
Да, наистина това беше моя идея, а и освен това в дипломната ми работа бях засегнал и темата за Ремиза. Ето защо сега бих искал да видя отблизо за какво става на въпрос. Моето предложение е този път датата да отговаря на съботен или неделен ден, за да мога и аз да придружа групата, а и по възможност да е след 26 август. Отам нататък ме устройва всеки един почивен ден. Очаквам мнението на другите, както и на Марио относно вероятността да се получи този проект.
Пътувай с влак - спаси природата!

Администратор
Проекта няма как да се организира в почивен ден, просто защото тогава Ремиза не работи. Това е един от минусите на тези проекти - организират се в работни дни, но всеки от нас трябва да направи и малка саможертва. Що се касае до дата, 26 Август 2009 г. е единствената възможна такава. След това има друг проект, който също не е лек...
64.19

Бих участвал но ще съм зает с изпити началото на септември. Доста ще е интересно разглеждането на мотрисата серия 19

Администратор

Администратор

Администратор
Павката искаше да е за 3-ти Септември. Давай да го уточняваме вече полека лека кой ще идва, коя дата на кой е удобна. В края на крайщата ще се съобръзя с по - голямата част от групата, не с един човек. Петтима Петко не чакат все пак, тъй, че хайде които се бяхте записали - уточнявайте присъствие и дата - дали 26.08. или 03.09.bdz_bg написа:Нали ремиза остава за 26-ти Август.
64.19
Информация
Модератори