Глобален модератор
Съгласен съм с колегата, не би трябвло да се пренебрегват и хората учстващи в ремонта!, без тях няма да има двжещи се л-тиви в момента. Но естеството на дискусията ще открие един друг момент : Пристигаш с локомотива и го предаваш за определен технологичен ремонт към които се добавят чрез опис (допълнителен) и случаен ремонт!. На който след прочитане от приемчика, започват веднага най- хитроумно да ти носят вода от девет села, и да ти обясняват на дълго и широко, че описания ремонт не може да бъде извършен!. 

В спора се ражда истината!. - А тя боли!!!. http://fedya.snimka.bg/daily/lokomotivi ... 9.18147603

Добре де, нека каквото може да се направи по въпроса, но недоволни да няма.
На мен логото ми харесва, единственото ме дразни, че не са ясни образите, но и така става... а иначе идеята към всеки раздел да има снимка е добра, но според мен ще е доста трудна за осъществяване и форумът ще мяза на Railwaymodeling галерията. 

Не знам кво точно имаш предвид. Има повреди които изискват време. Винаги като дойде машина деломастора иска за 10 минути да е готова и ако може да бега. Е да, ама не може всичко да се оправя за 10 минути. Предполагам такъв е бил и твоя случай колега. Чакал си машината за да оди на влак, ама влака бил слез полвин-един час, та за 10 минути камо може да стане. Е....не може да стане.

«Charioteer» & «Fleetwood» - 1948 г. - 133 bombs
«Dropshot» & «Trojan» - 1949г. - 150 bombs

Глобален модератор
Дидо говоря по принцип!, тоест за ежедневната действителност. А ако навлезем в подробности форума няма да ни стигне всичко ни е познато до болка!. Отделно къде изтичат парите за "извършени случайни ремонти"... 

В спора се ражда истината!. - А тя боли!!!. http://fedya.snimka.bg/daily/lokomotivi ... 9.18147603

Администратор
По принцип трудоемко не е толкова, но наистина трябва сериозно да се обмисли дали няма да излезе, че копираме от "моделинга", макар и тук да е форум, а при тях галерия.Nikss написа:иначе идеята към всеки раздел да има снимка е добра, но според мен ще е доста трудна за осъществяване и форумът ще мяза на Railwaymodeling галерията.
Що се касае до рекламите отстрани на логото - те не са част от него и не са предмет на дискусия в тази тема. Рекламата на СЛПБ е направена на взаимно разменни начала - ние имаме линк в техния сайт, те имат към техния сайт при нас. Няма нищо лошо в това и няма тенденциозност, просто сътрудничество. Поместването на реклама на локфорум в сайта на СЛПБ ни популяризира доста и за това не бива да се сърдим, че има реклама на синдиката тук. А и в него има доста колеги от ремонта.
Хайде стига толкоз вече, нека да обсъдим какво може да се направи още за подобряване на визията на форума.
64.19

Администратор

Администратор

Логото не е с размазан ТПС. Съжалявам, че всички го виждат по този начин. Наистина твърде малко е на екрана и може би желаният ефект се е изгубил.
Всъщност четирите снимки бяха доста различни една от друга и макар да виждате, че от тях е изрязан само ТПС, а не е включен фонът, отново се долавяше осезаема разлика в тоновете и качеството на четирите фотографии.
Затова реших да нападобя пастелен ефект на всеки един от четирите ПС - сякш не е сниман, а нарисуван. За жалсто вероятно това се губи като ефект в малкото лоо. Извинявам се за което.....
Всъщност четирите снимки бяха доста различни една от друга и макар да виждате, че от тях е изрязан само ТПС, а не е включен фонът, отново се долавяше осезаема разлика в тоновете и качеството на четирите фотографии.
Затова реших да нападобя пастелен ефект на всеки един от четирите ПС - сякш не е сниман, а нарисуван. За жалсто вероятно това се губи като ефект в малкото лоо. Извинявам се за което.....
Гласувах с НЕ!
Извинявам се, ако ще прозвуча критикарски, ама ми е професионално изкривяване...
Имам нетърпимост към тази платформа. Прекалено дървена е, да не говорим, че цветовете ѝ са напълно бозави!
Бих препоръчал нов дизайн (template), който поне малко да отговаря на същността. Тъй като това не е платформа, хоствана някъде си (като forumup.com и тем подобни), предполагам е възможна реорганизация на елементите - рекламите да се разкарат от първа линия в хедъра, за да се отвори място за него самия да заема 100% от ширината на екрана, а рекламите да дойдат на второ ниво с по-дискретни формати и изпълнение - примерно Standard banner Size - 2*(468x60px) и...
Имам въпрос (няма много общо с темата) - защо и в двата сайта на Синдиката на локомотивния персонал липсва информация за контакт? Няма дори E-mail, на който човек да отнесе питане или предложение...
Извинявам се, ако ще прозвуча критикарски, ама ми е професионално изкривяване...

Имам нетърпимост към тази платформа. Прекалено дървена е, да не говорим, че цветовете ѝ са напълно бозави!
Бих препоръчал нов дизайн (template), който поне малко да отговаря на същността. Тъй като това не е платформа, хоствана някъде си (като forumup.com и тем подобни), предполагам е възможна реорганизация на елементите - рекламите да се разкарат от първа линия в хедъра, за да се отвори място за него самия да заема 100% от ширината на екрана, а рекламите да дойдат на второ ниво с по-дискретни формати и изпълнение - примерно Standard banner Size - 2*(468x60px) и...
Имам въпрос (няма много общо с темата) - защо и в двата сайта на Синдиката на локомотивния персонал липсва информация за контакт? Няма дори E-mail, на който човек да отнесе питане или предложение...

Администратор

Уж е по - нова , а дава повече ядове , не само при хостване , но и при класическото модериране.Да не говорим , че се появяват най - различни бъгове , които при двойката ги няма.БДЖ написа:Абе от phpbb2 по-добро няма. Само дупката в защитата да е оправена, за мен това е най-добрата форум система. Тройката далеч не е по-добра.
Информация
Модератори