Ако искаш нещо да стане,значи имаш желание ,а ако не го искаш намираш оправдание.

Мнение от aizi »

идеята тук е да обсъдим хигиената във пътническите вагони,ако я има изобщо.Лошото е че най- зле са софииските депа.вяро е ,че техния пжпс е по натоварен ама въпроса не опира май само до средства а и до съвест и съзнание.ВИЕ КАК МИСЛИТЕ???
Гост
Гост

Мнение от Гост »

Въпросът е такъв,че тук не са виновни само БДЖ,а и самите пътници,не може ти да искаш да ти е чисто а в същото време да мръсиш вагона ...
Обратна връзка:

Мнение от 44-134 »

Прав си колега!
не може да искаш чисто като в същото време самият ти мърсиш като за световно
Ако продължаваме така не 1 ами 11 защитни клаузи ще ни сложат от ЕС
Гост
Гост

Мнение от Гост »

44-134 написа:Прав си колега!
не може да искаш чисто като в същото време самият ти мърсиш като за световно
Ако продължаваме така не 1 ами 11 защитни клаузи ще ни сложат от ЕС
Така е,но все пак и чистачките не си помръдват пръста .....

Мнение от rexkos »

Като говорим за чистота един път станах свидетел на ужасна гледка в ПВ10213 малко преди да замине от Драгоман. В купето беше пълно, ама пълно с боклуци. Явно някои манго се возеха с влака на отиване (10208) или някои хора, които нямат манталитет го направиха. Няколко пъти съм ставал и свидетел (в ПВ10208, ПВ10209, ПВ10205) да има счупена врата на купето. Един път си намерих празно купе. Отворих вратата и тя взе че се разпадна и благодарение на навременната ми реакция мигновено я наместих.
Един вагон, ама пълен! (4627)
Аватар
07
Аватар

Мнение от 07 »

Разказвал съм как при последното ми пътуване с 2626 спалният вагон в които се качих беше лъснат до блясък, чаршфите изпънати и чисти, шлафнерът в чиста и изпъната униформа те завеждаше до купето и ти показваше леглото, тоалетните ще кажеш че не си в БДЖ всичко чисто подредено и вода имаше - това не издържа до горна оряховица някое говедо опика тоалетната и нарочно се беше изпика върху рулото с тоалетна хартия, други бяха люпили семки и не се бяха старали да плюят през прозореца....... да кажеш че става върпос за някои КПВ с 32ка (манговоз) ще кажеш нормално но не би..........

Мнение от aizi »

има една дума по нашия край ОМРАЗ
това че пътника е омраз си го знаем,ама съм бил свидетел как от депото вагоните излизат със смърдящи кенефи,петна по стените,пращни седалки и т. н.значи и там работят омрази.и с нахалство твърдят че са се пребили от работа.има и друг момент ,че не се използват машини за и почти не се използват препарати.значи може да кажем и лошо управление.
пак слагам на кантара софийските с други като Варна,Горна, Пловдив И МИ СЕ СТРУВА ЧЕ ИМА НЕЩО ГНИЛО.многобройните реформи създадоха поделение за почистване и екипировка,но това мъртвородено набъбна от излишна администрация

Мнение от rexkos »

...
Гост
Гост

Мнение от Гост »

А що не покажеш вагони серия,17,47,50,74!ЕМВ серия 32 и 33 (софииски) ?

Мнение от rexkos »

KRAKOMOBILA написа:А що не покажеш вагони серия,17,47,50,74!ЕМВ серия 32 и 33 (софииски) ?
50 и 74 са добри. Сравнително комфортни са, но не спадат в графата най-чисти вагони.
17, 47 определено са "най-чистите" вагони в БДЖ. Класацията по най-чисти вагони (и мотриси) бият софийските ЕМВ 32, като изключим 32 141/142. :lol: :lol: :lol: Снимките на тези вагони няма да показвам, тъй като те са толкова "комфортни" и "невероятно чисти", че направо щеви стане лошо. :lol: :lol: :lol: Също така като влезете в тоалетните на ЕМВ 32/33, ще почувствате едно "приятно" ухание. :lol:
Един вагон, ама пълен! (4627)

Мнение от aizi »

идеята е да покажем и мръсните,ние чистите си ги знаем те не са много.
Аватар
07
Аватар

Мнение от 07 »

aizi написа:идеята е да покажем и мръсните,..............
Те не са за показване...................
Обратна връзка:

Мнение от pavel »

Не се шашкайте. Не сме само ние. В Гърция положението е бетер нас - пробвал съм им влаковете, та знам.......
Техник
Обратна връзка:
Аватар
Техник

Мнение от bdz46 »

Може да са бетер нас, но са на път да ни настигнат и задминат. Виж новата линия Солун - Атина и вагоните за 200км/ч, ние такива неща не бяхме и чували до преди да тръгнат онези влакове за София. При нас влаковете изпадат при 40км/ч, а гърците ни връщат дизелите строшени, защото са до 100км/ч, а те са ги карали със 160.
Публикувай отговор

Обратно към “Дискусии | Discussions here”

Информация