Мнение от rexkos »

Вакуумни тоалетни, климатик. Това определено ме радва. :D
"Бяло, зелено и червено"-точно като знамето на България. Вероятно ливреята на вагоните ще е тази като на Дезирото. Май ще ги метнат на Златни пясъци. Според новия ГДВ ще е с купейни вагони и това са именно новите. Поне така предполагам. :lol: 63 серия, които останат, нека ги сложат на Дианата примерно. :)
Един вагон, ама пълен! (4627)

Мнение от 44142 »

сигурно новите ваг ще са за сименса. най странното е защо втория курс за обучение ще е във варна а не в сф.
Гост
Гост

Мнение от Гост »

44142 написа:сигурно новите ваг ще са за сименса. най странното е защо втория курс за обучение ще е във варна а не в сф.
А първият каде е бил :?: :?: :?: :arrow:

МОDERATOR: ВНИМАВАЙ С ПРАВОПИСА! НЕ СЕ ПИШЕ "КАДЕ", А "КЪДЕ" :!:
Администратор
Администратор

Мнение от Mario Evstatiev »

Тони_Казичане написа:
44142 написа:сигурно новите ваг ще са за сименса. най странното е защо втория курс за обучение ще е във варна а не в сф.
А първият каде е бил :?: :?: :?: :arrow:
Първият курс беше в Депо София. През него минаха няколко машинисти и то най - вече видни натегачи, което не ме радва особено. В депо Варна правят курс за ремонтен персонал и за машинисти едновременно. Между другото сименса също е доукрасен в бяло, зелено и червено, което значи, че наистина 13-те вагона може да са за него. Но ще почакаме да видиме :wink:
64.19
Гост
Гост

Мнение от Гост »

А тия 13 вагона как изглеждат :?: :?: :?: :arrow:

Мнение от rexkos »

Все още не се знае. Пазят се в тайна и в момента са скрити в депо Надежда.
Аватар
07
Аватар

Мнение от 07 »

Интересно ми е как ще обвържат Таурус-а с 2601 и 2602
айде 13 вагона ще стигнат за 2та влака но лок е само 1! Или ще ги въртят с 44 001 (иначе няма смисъл)

Мнение от aizi »

pavel написа:Чуват се разни работи, че в депо "Надежда" се подвизват някакви чистак нови (не закупени на старо) вагони. На мен ми това ми се струва, че не е вярно. Все пак някой знае ли нещо по въпроса? И какъв е тоя 18-метров вагон за ТПЛ, дето се подвизава на Янтра-та.

има ги но не са чисто нови. наистина са 18 метра, видях ги оная нощ в горна има 7-8 броя и в софия.време е да заменят скапаните фургони с такива и без това имат много място може да се возят колети,а защо ли изобщо трябва да има колети ама хак да са ни... :lol:
тези вагони са като тези на чело на експресите за инвалиди велосипеди и т.н. ще бъдат по 1 на влак ,ако сте виждали напоследък вкарват такива и в к.п.в. но "новите" са по-къси
Администратор
Администратор

aizi написа:има ги но не са чисто нови. наистина са 18 метра, видях ги оная нощ в горна има 7-8 броя и в софия.време е да заменят скапаните фургони с такива и без това имат много място може да се возят колети,а защо ли изобщо трябва да има колети ама хак да са ни... :lol:
тези вагони са като тези на чело на експресите за инвалиди велосипеди и т.н. ще бъдат по 1 на влак ,ако сте виждали напоследък вкарват такива и в к.п.в. но "новите" са по-къси
Колега, да не би тези вагони да са като ВАГОНЧЕ :?: :roll:

Според мен този тук на снимката е 18-метров и както си личи е пригоден за превоз на дребни пратки и ТПЛ. Ако това са въпросните вагони, те не са нови, а са втора ръка, но като показатели са много добри за замяна на старите раздрънкани фургони, а по този начин ще се осигури достъп на ТПЛ да повече влакове, движещи се по мрежата на БДЖ :idea:
64.19

Мнение от rexkos »

Сигурно точно това са новите фургони. :wink:
Администратор
Администратор

rexkos написа:Сигурно точно това са новите фургони. :wink:
Определено са това. Един машинист също е видял такъв и ми каза, че е като този на снимката. А и това са единствените немски вагони, дълги 18 м и пригодени за инвалиди и велосипеди. Освен това стават и за колети. В БДЖ ще са идеални за бързаците :)
64.19
Гост
Гост

Мнение от Гост »

lok45111 написа:
Определено са това. Един машинист също е видял такъв и ми каза, че е като този на снимката. А и това са единствените немски вагони, дълги 18 м и пригодени за инвалиди и велосипеди. Освен това стават и за колети. В БДЖ ще са идеални за бързаците :)
А дали има такива?

Мнение от rexkos »

KRAKOMOBILA написа:
lok45111 написа:
А дали има такива?
Има в кавички. :lol: :lol: :lol: Най-вече по 5-та, 6-та и 7-ма линия. Там са "най-бързите" влакове. :lol:
Администратор
Администратор

Днес видях един 18 метров вагон и ПОТВЪРЖДАВАМ, че е като онзи на снимката, която изрових по - горе. Този беше боядисан в червено и бяло, което потвърждава, че ще е за бързите. Цветовете са на БДЖ! Да са ни честити новите вагони!
64.19

Мнение от aizi »

за съжаление не са нови,но са добре дошли
Заключено

Обратно към “Архив "Вагони"”

Информация