Администратор
46 234 все още не е боядисана, в момента кошът и наново се песъкоструи. 44 002 си виси все още в Дизеловата екипировка на депо София, очакваща комисии и протоколи и евентуално решение да бъде ли възстановена!bdz46 написа:46 234 няма за сега. Има само празен кош от 46 034 и той не е започнат още.
Повредата в рамата на 44 002 е незначителна и се оправя ефикасно с шев, след изправяне на ламарината.
Последно промяна от Mario Evstatiev на Сря Сеп 20, 2006 9:04 am, променено общо 1 път.
64.19

Администратор
Те цяла кабина и направиха, но определено е много несполучлива разкройката. Сега мъчат страничната стена. Според мен ще стане нещо като манджа с грозде, но ха да видиме44-134 написа:Ами като бях в София видях че я възстановяват и вече бяха сложили врата на кабината следователно ще се възстановява

64.19

Ще стане като 46211lok45111 написа:Те цяла кабина и направиха, но определено е много несполучлива разкройката. Сега мъчат страничната стена. Според мен ще стане нещо като манджа с грозде, но ха да видиме44-134 написа:Ами като бях в София видях че я възстановяват и вече бяха сложили врата на кабината следователно ще се възстановява

депо подуяне

Администратор

Администратор
Определено не искам да видя подобно ТНТМ да се движи, още повече да кара влакове и да се излагаме като кифладжия с прегорели кифли. Много по - добре е да се стегнат добрите стари "Иванки" и да си карат със 130, пък нищо, че били "морално остарели". Морално неостарялите кочини на Кочинар ги виждаме всеки ден как хубаво оставят влакове, та чак ми сеmitko_pz написа:Важното е ЧЕ има една дума в това изречени СТАНЕ,КАКВОТО И ДА Е ТО 44002 ще е видим пак в движение

64.19

Администратор

Администратор
44 002 ЩЕ се движи. Каквото и да говорите, 44 001 и 002 са си локомотиви, движат се по релси и карат влакове, за тях давани пари и ТРЯБВА да се движат. Ако не ви харесват, купувате ги (струват коло 1000000 лв.) и си ги нарязвате на колкото си искате парчета. В момента машините са собственост на БДЖ и само БДЖ може да се разпорежда с тях и да преценява какво да ги прави.
Информация
Модератори