Администратор

Администратор
ЕМВ 32 са направо цигановози. С тях пътуват само цигани. Вчера на гара Искър в 10113 се качиха поне 20 такива. Такива трошляци са тия ЕМВ на всичкото отгоре. Винаги гледам да ги избягвам. Пътувам само с композиции и Desiro.
Мисля, че не съм споменавал тук, но измислих прякор на 46200 - "Прахосмукачките". Бученето им наподобава звук на прахосмукачка.

Мисля, че не съм споменавал тук, но измислих прякор на 46200 - "Прахосмукачките". Бученето им наподобава звук на прахосмукачка.

Последно промяна от rexkos на Сря Окт 03, 2007 10:14 pm, променено общо 1 път.

Администратор
За 46 200 става и друго:rexkos написа:ЕМВ 32 са направо циганови. С тях пътуват само цигани. Вчера на гара Искър в 10113 се качиха поне 20 такива. Такива трошляци са тия ЕМВ на всичкото отгоре. Винаги гледам да ги избягвам. Пътувам само с композиции и Desiro.![]()
Драгасници, Фуражомелки, Рендовални - все става

64.19

Администратор
Сигурно много пъти от един разбеснял се Файтър.
Файтърите като реват направо плашат кучетата наоколо, а камо ли па 443-ките. Един път като пътувах до Драгоман ревът на локомотива (43 517) така изплаши кучетата наоколо, че се разбяха във всички посоки. 

Един вагон, ама пълен! (4627)

Администратор
Ми на 443-та серия са заложени конструктивно 8 вентилатори, от които 4 тягови, които имат дебит от 2,8 кум.м/сек при честота на въртене от 2900 об/мин. Освен това има един вентилатор, охлаждащ трансформатора, два вентилатора на преобразувателя, както и един на инвертора, като всичките тия работят при движение. В реостатен режим "концерта" се допълва от още две двойки реостатни вентилаториrexkos написа:Сигурно много пъти от един разбеснял се Файтър.Файтърите като реват направо плашат кучетата наоколо, а камо ли па 443-ките. Един път като пътувах до Драгоман ревът на локомотива (43 517) така изплаши кучетата наоколо, че се разбяха във всички посоки.

64.19

Администратор

Аз съм чувал, че на дизелите седма серия им викат АЛЬОШКА СЕДМАК, а на 06 - ШЕСТАК, РУМЪНЕСКО ЧЕУШЕСКО и т.н. НА горнооряховските локомотиви им викаме ХЕРЦОВСКИ. На ЕМВ-тата трошляци, щото като вървят и само клопат. НА 61 серия-пате.
Последно промяна от Nikss на Пон Апр 25, 2011 10:53 am, променено общо 1 път.

Глобален модератор

Администратор
Информация
Модератори