Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

VESO написа:А преди май ползваше състава на Янтрата и най - често с пловдивска машина , която идваше от товарачка.
Точно така. :)
Модератор
Обратна връзка:
Аватар
Модератор

Мнение от pavkata_zaraboy86 »

Абе не знам дали ще доживея 97 серия на "Златните пясъци", ама веднъж се хванах за главата, когато видях 47 севрия вагон в състава на "Златните", седящ на гара Варна....... :shock: :shock: :shock: :shock:
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Толкова пъти съм казвал на Белева да подменят състава на 2601/2602 а тя ми вика, че 63-та единствено в целия вагонен парк на БДЖ имат климатична инсталация. Това е така, обаче като я запитах защо на 3601/3602 смениха състава и тя се изпокри вдън земя и не ми отговори... Казах й, че вагоните серия 63 са в ужасно състояние и тя каза, че е готова процедура за ремонт на над 200 вагона.

Мнение от 44142 »

Кой ги прави ваг. 63 да са в ужасно състояние? 63 са си много добри. Това, че в тях не се возят хора а говеда си е друг върпос.
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Така е. Сигурен съм, че ако сложат 97-ма на 2601/2602 ще ги освинят още първата седмица. Всеки знае, че българина не е свикнал да пази. :evil:
Модератор
Обратна връзка:
Аватар
Модератор

Мнение от pavkata_zaraboy86 »

Абе, от Горна Оряховица до Варна ще са винаги чисти ама за останала част от 2-а линия се съмнявам.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

pavkata_zaraboy86 написа:Абе, от Горна Оряховица до Варна ще са винаги чисти ама за останала част от 2-а линия се съмнявам.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Павка , Nikks е от Червен бряг. :D :D
Относно вагоните серия 47 , "Родопи" като ходи до Варна с такива вагони , засега никой не се е оплакал.В това число и аз досега не съм видял нищо лошо от серия 47 - даже отоплението им е повече от нормално.
Колкото до вагоните серия 63 , 44142 е прав - ако пътуващите в тях , бяха не говеда , а нормални хора , няма да се освинват по този начин.Веднъж подехме спор с един познат докато пътувах от Сзт до ПО със "Сл.бряг".Поводът бе две угарки от цигари , захвърлени (буквално) под една от седалките.Момчето се възмути и каза , че поддръжката на тези вагони изобщо не е дори на минимално ниво , поради факта , че тези , които чистят вагоните , не считат за нужно да поглеждат под седалките , или поне да прокарват мокър парцал оттам.Моето мнение бе , че основната вина се състои у пътниците , които хвърлят угарките по земята , а не в поставените за тази цел пепелници.
Аватар
07
Аватар

Мнение от 07 »

Веско, те парцал удрят редовно в Сф, но не го изпират често и просто размазват мръсотията из вагона, а като метат вдигат прахоляк до багажниците ( след тези операции затварят всички прозорци и миризмата сатва строго специфична - парфюм Вагон63, колкото е по горещо толкова по наситен аромат), кенефите се мият като се лисне една кофа вода, за дизенфектант и дума не може да става (освен от време на време хлорна вар). Пълнене на сапунерките - стига бе с какво ще се мият хората в къщи!
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Досега не съм случвал на тоалетна , в която да има сапун за измиване на ръцете , да не говорим , че редовна практика е да няма вода (а би трябвало да е заредено в началната гара).Най - шокиращият случай , на който съм попадал е електричка , в която само една тоалетна беше отключена и можеше да се влезе вътре.Вода , естествено нямаше , а миризмата беше непоносима.
Гост
Гост

Мнение от Гост »

Весо, да не живееш от вчера в България ? :?
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Не разбрах намека ти , но ти случавал ли си на вагон , на който вратата на тоалетната да е закована и по никакъв начин да не можеш да влезеш вътре?
Зам. Администратор
Обратна връзка:
Аватар
Зам. Администратор

Мнение от bdz_bg »

Предполагам, че е случвал.Това вече не ми прави впечатление особенно в софийска мотриса. :lol:
Техник
Обратна връзка:
Аватар
Техник

Мнение от bdz46 »

VESO написа:случавал ли си на вагон , на който вратата на тоалетната да е закована и по никакъв начин да не можеш да влезеш вътре?
На всички софииски ЕМВ 32 вратите на тоалетните в моторните вагони са заковани.
Зам. Администратор
Обратна връзка:
Аватар
Зам. Администратор

Мнение от bdz_bg »

Тошко, каква е причината. :wink:
Техник
Обратна връзка:
Аватар
Техник

Мнение от bdz46 »

Не съм много сигурен.