a nqma li da e dobre da se slujat laminati ot 42 ?bdz46 написа:Аз пък предлагам машината да се възстанови в стария и вид, а в шкода за модернизация да се пратят други ерки. Има няколко потенциални кандидатки - 097, 142, 143, 079. Така или иначе липсата им се усеща еднакво, независимо къде са.

Spored teb dobre li 6te e?KRAKOMOBILA написа:a nqma li da e dobre da se slujat laminati ot 42 ?
БДЖ дължи на НКЖИ милиони от неплатени инфраструктурни такси. Така че евентуално обезщетение от НКЖИ ще представлява опрощаването на нищожен процент от тези дългове.lok45111 написа:Това ще се види. Дано се разберат и платят ремонта на машината.KRAKOMOBILA написа: Забрави и двете фирми са държавни да си виждал държавата да съди себе си ?

Да мисля,че с ламинати ще е добре!Ilian написа:Spored teb dobre li 6te e?KRAKOMOBILA написа:a nqma li da e dobre da se slujat laminati ot 42 ?
БДЖ дължи на НКЖИ милиони от неплатени инфраструктурни такси. Така че евентуално обезщетение от НКЖИ ще представлява опрощаването на нищожен процент от тези дългове.lok45111 написа:Това ще се види. Дано се разберат и платят ремонта на машината.KRAKOMOBILA написа: Забрави и двете фирми са държавни да си виждал държавата да съди себе си ?

Администратор

Администратор
Ще ми се да я възстановят и евентуаллллно да оправят поне едно дефектче. 

Един вагон, ама пълен! (4627)

Администратор
Е трябва да и првят нова буверна греда, защото тая се е пукнала под дясния буфер, но пак е възстановимо. Друг е въпросът, че може да им хрумне да я зарежат, а чарковете да идат за някоя от нашите 46 200, които в момента са 46 221 и 46 234 - те ще са за депо Подуяне заедно с 46 238.icobdz написа:Ще я напавят но не се знае кога. Навремето когато учех в Горна '90/93г. в депото режеха рамите на ударени лок до края на кабината и заваряваха нова а на тази на 002 нищо и няма само козметика.
64.19
1. 46234? Не съм знаел, че и тя се модернизира.
2. Eто и от мен снимка на 44002, правена този вторник (05.09). В момента се намира в депо София.

2. Eто и от мен снимка на 44002, правена този вторник (05.09). В момента се намира в депо София.
Един вагон, ама пълен! (4627)
Информация
Модератори