Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Дойде им на някои акъла в главите за какви влакове са предназначени вагони с врати по средите.Скоро да очакваме и по втора да се появят , замествайки пътнически влакове до Мездра или Червен бряг.Пък току - виж са помислили и за крайградските от / до Враца.
Администратор
Администратор

Мнение от Mario Evstatiev »

От новия ГДВ в плана за композиране за БВ 2610 и 2611 сае заложени купейни 9Х8 :wink:
64.19
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

VESO написа:Дойде им на някои акъла в главите за какви влакове са предназначени вагони с врати по средите.Скоро да очакваме и по втора да се появят , замествайки пътнически влакове до Мездра или Червен бряг.Пък току - виж са помислили и за крайградските от / до Враца.
VESO, в 90% от случаите пътническите влакове като 20133/20132 и 20233/20234,20103/70103, 70101/70102 имат по 1 EX-DB вагон-най-често жълто-син обилно боядисан със софийска боя (графити). :twisted:
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Последният път , когато видях крайградския 70229 , беше с два вагона - единия жълтосин exDB с графити , а другия обикновен син серия 47.

Мнение от Mashinista »

С тези увеличения все повече хора ще използват автобус...

Мнение от 43.309 »

Те вдигнаха и автобусите.Така например София Пловдив рейса струва 12.00 лв.
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Аз съм пътувал един път с автобус от Провадия до Варна. Цената на билета беше 5 лв. Автобуса беше препълнен... хора имаше по цялата пътека чак до шофьора и до вратата. Иначе условията за пътуване в автобуса бяха отлични-климатик, чистота... иначе автобуса се движеше със 90-95 км/ч.
Зам. Администратор
Аватар
Зам. Администратор

Мнение от 42 072.9 »

В последните новини се повтаря едно и също...

Мнение от rexkos »

Относно статията, пусната от Веско:
Като сме такава държава, така ще е. Всеки мисли да открадне нещо от другиго или по някой начин да го изпорти. Това е манталитетът на българина. Това важи както за влаковете, така и за всеки вид транспорт, улиците, училището и като цяло обществото. Аз лично досега никога не съм имал проблеми с непознати хора във влаковете, за разлика от автобусите и улиците. Много хора не харесват влаковете само заради циганите, но това далеч не е така. Циганите са навсякъде. Ако наистина се страхуваш да се качиш на влак само заради циганите, това означава че се страхуваш да излезеш на улицата, да се покажеш пред обществото. Това е положението в нашата държава. Всеки трябва по някакъв начин да се пази и да мисли разумно преди да е станало много късно.
Обратна връзка:

Мнение от Nikola VS »

Относно статията, която Веско е открил:

Офф, тва ми заприлича на съвети за възрастни пенсии. Като четеш и направо си викаш, боже по тия влакове какви страшни работи стават.. малее малее.
3. Ако към вас се приближат съмнителни типове , готвещи се да слязат на вашата гара , по - добре останете във влака.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Олелелелеллеле, споделям една гара със съмнителни типове и затова да си остана във влака? е каква работа ще ми свърши тази простотия ако я направя? Че като си пътувам за село, във мотрисата се събират кви ли не мангася, ако трябва да се плаша от всеки да си остана в нас...

Навсякъде има опасност и човек трябва да е със ясно съзнание, но статията е писана от параноик! На такива безсмислени съвети за средностатистически човек, със среден коефициент на интелигентност и средно развита физика не бива да отдава никакво внимание! :evil:
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

А най - лошото е , че има хора , които не само обръщат внимание , но и вярват на написаното.И как искате тези хора да пътуват вече с влак. :evil: :twisted: :evil:

Мнение от Labros »

Смешна статия.
Офф, тва ми заприлича на съвети за възрастни пенсии
Именно към тях е насочена тази статия.Нормалните жени четящи тоя вестник едва ли ще обърнат сериозно внимание на нея.

Мнение от Labros »

Едва ли скоро БДЖ ще почне да плаща неустойки ако влакът закъснява.Това ми намирисва на поредата подвеждаща информация относно БДЖ.
Всеки втори влак закъснява...То целия бюджет да се отдели за БДЖ,пак парите няма да стигнат за покриване на неустойките. :lol:

Мнение от Labros »

Тоя камък ми се чини да е метнат преди гара Велинград,страна Велинград-юг.Там от дясната страна на линията е циганската маала...
Зам. Администратор
Аватар
Зам. Администратор

Мнение от 42 072.9 »

Информация за бързи влакове, за които вече са изкупени спалните места
03/01/2008

За 04, 05 и 06 януари 2008 г. няма спални места за:
• бърз влак № 2636 Добрич – София, заминаващ от Добрич в 22:05 часа
Днес ми казаха, че до 7ми включително няма места за този влак.
Заключено

Обратно към “Архив "Новини и статии"”