Електрическите Дезирки със сигурност ще свършат голяма работа,най-вече по участъците като София-Перник,София-Пловдив,София-Драгоман,София-Банкя,Пловдив-Карлово, Пловдив-Хисар,Пловдив-Асеновград,Мездра-Бойчиновци-Берковица,Пловдив-Ямбол, Ямбол-Бургас,Сливен-Бургас и т.н. Сигурен съм, че пътникопототък ще се увеличи и при това доста.С дизеловите мотриси той определено се увеличи, най-вече по дестинациите София-Кюстендил и Пловдив-Пещера.Пускането на новите ЕМВ у нас ще даде началото на смяната на стар с нов подвижен състав и по този начин ще се отървем най-вече от софийските бракми 32.
Един вагон, ама пълен! (4627)

Глобален модератор
Много моля, не оплаквайте не-родено!-бебе.-Нека мине, пробното пътуване, пък каквото- сабя, покаже!.
Тази седмица “Български държавни железници” ЕАД изплатиха сумите за митническо освобождаване на още три дизелови мотриси Desiro и проведоха необходимите технически изпитания на новите влакове.
От 25 ноември 2006 г., събота, “Български държавни железници” ЕАД въвеждат тези три нови мотриси в редовна експлоатация. Те ще се движат по маршрутите Свищов – Левски – Свищов, Левски – Ловеч – Левски и Левски – Троян – Левски. Мотрисите ще заменят съставите на 9 съществуващи до този момент пътнически влака и ще се движат съгласно обичайното им разписание.
Националният железопътен превозвач въвежда и два нови пътнически влака, които също ще бъдат обслужвани от дизелова мотриса Desiro и ще се движат по маршрута Свищов – Велико Търново – Свищов. Тези два нови влака ще осигуряват удобна транспортна връзка между двата университетски града.
Към настоящия момент в експлоатация вече са общо 24 дизелови мотриси. “Български държавни железници” ЕАД отчитат 30 % ръст на пътникопотока в направленията, обслужвани с новите дизелови мотриси.
От 25 ноември 2006 г., събота, “Български държавни железници” ЕАД въвеждат тези три нови мотриси в редовна експлоатация. Те ще се движат по маршрутите Свищов – Левски – Свищов, Левски – Ловеч – Левски и Левски – Троян – Левски. Мотрисите ще заменят съставите на 9 съществуващи до този момент пътнически влака и ще се движат съгласно обичайното им разписание.
Националният железопътен превозвач въвежда и два нови пътнически влака, които също ще бъдат обслужвани от дизелова мотриса Desiro и ще се движат по маршрута Свищов – Велико Търново – Свищов. Тези два нови влака ще осигуряват удобна транспортна връзка между двата университетски града.
Към настоящия момент в експлоатация вече са общо 24 дизелови мотриси. “Български държавни железници” ЕАД отчитат 30 % ръст на пътникопотока в направленията, обслужвани с новите дизелови мотриси.

Глобален модератор
Дай - Боже, Всеки му! 

В спора се ражда истината!. - А тя боли!!!. http://fedya.snimka.bg/daily/lokomotivi ... 9.18147603
ЙЕС!!!!
По нашата линия, Левски - Троян ги пускат! ЕЕ Доживях! Радвам се много! 

Най-много трябва да се радваш, че повече няма да пътуваш с кокошарниците 17 серия.Nikola VS написа:ЙЕС!!!!По нашата линия, Левски - Троян ги пускат! ЕЕ Доживях! Радвам се много!

Администратор
Те, че ще почнат да съсипват "Дезиро"-то ще го съсипят. Все пак бабичките с яретата и агнетата, петли, кокошки, зайци и тем подобни хайванчета няма да се впечатлят особено от чистотата и ще си качат добитъка на влака(те и сега го правят). Също така новите мотриси няма да ги накарат да спрат да разнасят всякакви денкове, бали, вили, мотики и други селскостопански оръжия на труда и пособия. Просто района е селски и не може да се очаква бабите да не ходят с мотиките и тобрите до вили и ниви. По - опасни са обаче ромите, които масово трошат и безчинстват навсякъде, както и онези малолетни и непълнолетни твари с изрусени коси, обеци по носовете и устите и спрейове за рисуване в ръце. Тея направо е... майката на пейзажаNikola VS написа:Те циганорите и Дезиро ще превърнат във такива до няколко годинки!

64.19
Моляти се, аз каквото съм виждал във серия 17!
Направо ми е жал! НЯМА кой да ги спре...
А, да питам, четох пак тука някъде, че пускат 6 влака дневно по линията от другата година, дали всички влакове(дари и да не са 6, те са 4 май...) ще са Дезиро или ще си запазят 55 + Серия 17?

Администратор
Всичко по вашата линия минава на "Дезиро". Лошо за машинистите на 55-ците дето доста правилно и тук в София им викат "Милка"(от едноименната кравичкаNikola VS написа:Моляти се, аз каквото съм виждал във серия 17!Направо ми е жал! НЯМА кой да ги спре...
А, да питам, четох пак тука някъде, че пускат 6 влака дневно по линията от другата година, дали всички влакове(дари и да не са 6, те са 4 май...) ще са Дезиро или ще си запазят 55 + Серия 17?

64.19
Нация техническа сме, ще намерят въпрос на време е!lok45111 написа:.............Лошо за машинистите на 55-ците дето доста правилно и тук в София им викат "Милка"(от едноименната кравичка), че няма да има чие "виме" да доят с маркуча.

Ще дам пример (макар и да не е от Ж.П транспорта): В една авто транспортна фирма шефа се видя в чудо от шофьорската напаст че като поръчваше нови камиони ги поръча с GPS които регистрираше кога, къде и колко гориво се спива в резервоара и колко е разхода и се закани че ще монтира системата и на останалите. Резултатите бяха следните:
1 месец около 50% от шофьорите напуснаха или бяха уволнени......
2 месец тези който останаха правеха всичко възможно да ги прехвърлят на старо возило която няма таква система
3 месец всичко си доиде на мястото - намери се начин да се краде

Глобален модератор
Ето за това ми е жал та чак ми се плаче за тези "момчета" от Брюксел!!!.

В спора се ражда истината!. - А тя боли!!!. http://fedya.snimka.bg/daily/lokomotivi ... 9.18147603
Ау какво научих днеска
Един приятел от Александрово каза, че по линията пускали една мотриса, нямало места и хорта пътували прави. Пълнела се още на Левски и до Ловеч вече няма място(предсатвям си до Троян)
.... тва ми прилича на градският транспорт във София!
Плюем по седемнайските, ма поне можеше да седниш на широко! 

Информация
Модератори