[quote="Nikss"]
ПВ20111 се движеше без фургон.
:
Вчера 20111 също беше без фургон, съставен само от 4 вагона 17 серия, като на почти всяка гара началник влака оставяше някакви писма, сигурно това са останалите пратки за този влак.
В 20206, който се обслужва от ЕМВ пък имаше колетна пратка от Лакатник за Реброво един телефон

:
Вчера 20111 също беше без фургон, съставен само от 4 вагона 17 серия, като на почти всяка гара началник влака оставяше някакви писма, сигурно това са останалите пратки за този влак.
В 20206, който се обслужва от ЕМВ пък имаше колетна пратка от Лакатник за Реброво един телефон

депо подуяне
Аз пък установих следното:когато бяхме на срещата в ПО видяхме смяната на машините на този влак.Rexkos,ти си спомняш колко хора чакаха на перона.Именно са чакали - да слязат техни познати.Защото после когато се върнахме на масата и влакът потегли,констатирах почти минимална населеност.Голяма част от тези хора на перона изобщо не са се качили във влака.
На 8-ми т.м. когато на Ст.Загора 8615 бе обявен със закъснение,чакащите и там не бяха повече от 20 души.Което означава,че този влак върви почти празен.Не знам само в Бургас колко хора се изсипват от него.
На 8-ми т.м. когато на Ст.Загора 8615 бе обявен със закъснение,чакащите и там не бяха повече от 20 души.Което означава,че този влак върви почти празен.Не знам само в Бургас колко хора се изсипват от него.
Е,това го знаем.
До ПО трудно се намират места.Много хора от Пзк се прибират с него и на центр.Пловдив влакът опустява.Мисълта ми беше,че от там до крайната си гара пътуващите са малко и 5 вагона са напълно оправдани.

Последно промяна от VESO на Чет Юли 12, 2007 9:10 pm, променено общо 1 път.

В разписанието е посочено следното.Първите 2 гари отгоре надолу са София и Подуяне.Часът на втората е фиксиран като час на потегляне.Ако вземем за пример времето на 10111 са 9 минути,но на 9-тата е заминал от гарата.А със сигурност той идва по - рано там от тези 9 минути.Просто престоят не е взет под внимание.
Информация
Модератори