Мнение от Labros »

Голям смях ! :prayer: :laughing5:
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Ще се пръсна от смях.
Обратна връзка:

Мнение от 44-134 »

Евала траме!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Трябвало е да свирите и с двете та наистина да и изкочи сърцето :lol:
Най-великата доблест не е в това никога да не паднеш, а да се изправиш всеки път, когато паднеш.
Глобален модератор
Глобален модератор

Мнение от Tramway »

Забравих продължението на историята:
Докато тая дива патка замина огласяйки цялата гара да се разправя с началници, мъжът й (астматика) налапа втора цигара, разположи се на кафето точно срещу машината, ухили ни се и каза: "Ееех, момчета, таз мойта за 30 секунди подлуди гарата, а питати ли ма мен за 30 години какво ма й направила? Чи и дицата... Я илати да ви зема по едно кафенци..."
Парната машина няма проблеми с ТД, пантографи, прегряване и охлаждане.
Гост
Гост

Мнение от Гост »

Ахахахахаха УжасТ. Леле какви ли хора няма по тоя свят. :lol:
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Мъжът й свестен,апа тя-луда!Какви хора има по тоя свят-ОГРАНИЧЕНИ!Сигурен съм,че тая лелка не е виждала никога парен локомотив и зарад тва сега си показва магаретиите!
Глобален модератор
Глобален модератор

Мнение от Tramway »

Nikss написа:Мъжът й свестен,апа тя-луда!Какви хора има по тоя свят-ОГРАНИЧЕНИ!Сигурен съм,че тая лелка не е виждала никога парен локомотив и зарад тва сега си показва магаретиите!
Таз лелка изглеждаше на около 60 години, тъй че със сигурност е виждала парни машини. Само че и летяща чиния да беше видяла пак така щеше да се държи. Има такива хора, на които им е крив света и се събуждат с нагласата да се скарат с някого. Инак стана много весело, и през цялото време си викахме един на друг "Ей, хаймана, я намятай малко!", или "хаймана, пускай мазута", или "айде, хаймани, да слезем да мажем". В депо Дг като ни чуха взеха да ни гледат особено, но като им разказахме, умряха да се хилят.

Мнение от Labros »

Че как няма да се хилят :lol: :wink: Шантава бабичка.
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Днес в УБВ2608 ЯНТРА се случи възмутителна случка. На Мездра се качиха хора във 2 вагон в който бях аз. Кондукторката тръгна да проверява. Един човек си говореше с друг и забрави да й даде билета си. Тя му отвърна: Какво чакаш? Специална покана? Той не отговори нищо. Зад тоя човек имаше един дядка на около 80 години. Ето какъв диалог се разви между него и кондукторката:
Кондукторката: Билет или карта за проверка.
Дядото: Аз съм с карта.
Кондукторката: Дай да я видя.
Дядото: Еййй. Какво искате сега от мене бе мамата да му е*а. С карта съм.
Кондукторката: Ти какво искаш? Аз изпълнявам всякакви желания. Като са ти дали картата ша я показваш, щото както са ти я дали така мога да ти я взема.

П.П: Най-много ме изкефи тва, че изпълнявала всякакви желания. :D
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Логично е да иска картата,тя от къде да знае дали въпросният дядо не я лъже.Веднъж в 10116 пътуваха няколко души,жепейци,кондукторът мина на проверка,а те му казаха че са с карти.Той не им ги поиска,а ги отмина безмълвно.

Мнение от rexkos »

VESO написа:Веднъж в 10116 пътуваха няколко души,жепейци,кондукторът мина на проверка,а те му казаха че са с карти.Той не им ги поиска,а ги отмина безмълвно.
Това не е единственият случай. Много пъти съм ставал свидетел на подобни сцени. :evil:

Мнение от Labros »

В асеновградските електрички е същата работа.Кондуктора хич не проверява тия дето казват че са с карти.Мързи ли го,какво,но в почти всички случаи не проверява.
Обратна връзка:

Мнение от mitko_pz »

Явно ямболските превозни бригади са най-съвестни в това отношение.
В Дианата ми се случвало да стана свидетел на невероятни работи.
При проверка на превозните документи от страна на началничката на влака, тя установи, че на колежката и стрелочничка е издаден билет с карта с изтекъл срок.В същото време на един пътник, поради липса на достатъчно пари в него и без билет му написаха само добавка за ускорен влак, при което настъпи меле, че кондуктурите пишат фалшифи билети.Нарушителката продължи да пътува без да плати.
Учудващотои беше, че много бързо след като слезе от влака започнаха да звънят на началничката да дава обяснение какво е станало. :?
депо подуяне
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Вчера като се прибирах от Свищов се качих на БВ2610 и бях с дядо ми. Качихме се в 1 класа. Кондукторката беше доста млада, а началничката на влака с около 5 години по-голяма от нея. Кондукторката поиска да види картата на дядо ми и видя, че е за 1 класа и аз съм с него.
Глобален модератор
Глобален модератор

Мнение от Tramway »

Колкото пъти съм се качвал с работен гащиризон във влак не ми е искан документ. Кондукторът или ме отминава като дирек, или едно "здрасти" и толкоз.
Публикувай отговор

Обратно към “Да си поговорим за железници | Let's talk about railways”

Информация