Мнение от rexkos »

И по-добре. Моето лично мнение е, че една прясна светлочервена боя ще й се отрази перфектно за външния вид. :)
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

И не само боята,ами и един хубав ГПР. ;)
Глобален модератор
Глобален модератор
Уважаеми,,, хайде да не забравяме за (реномето си ) , хайде уточнете инфото... и ни го представете!!!. Бил съм се бил напил!?!?!?--- кое?- време е???.- Моля, така ли ще падаме от високо!!!.- Успех!. :x
В спора се ражда истината!. - А тя боли!!!. http://fedya.snimka.bg/daily/lokomotivi ... 9.18147603
Обратна връзка:

Мнение от 44-134 »

Nikss написа:И не само боята,ами и един хубав ГПР. ;)
БОЖЕЕЕЕ ЧЕТА И НЕ ВЯРВАМ НА УШИТЕ СИ!!! :o :?
Говорим за капитален ремонт а ти ми разправяш че освен боята щяло да трябва и едно хубаво ГПР :o
Най-великата доблест не е в това никога да не паднеш, а да се изправиш всеки път, когато паднеш.
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Е всичко опира до парите...Шефовете могат да кажат:Оооо не!Това е много скъпо...Дай от по-евтиното!И после защо машините са в изолация...еми ще са в изолация докато има хора които не могат да поддържат както трябва...
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

44-134 написа:
Nikss написа:И не само боята,ами и един хубав ГПР. ;)
БОЖЕЕЕЕ ЧЕТА И НЕ ВЯРВАМ НА УШИТЕ СИ!!! :o :?
Говорим за капитален ремонт а ти ми разправяш че освен боята щяло да трябва и едно хубаво ГПР :o
Чакай сега.Капиталния ремонт на машините си е 1 на ръка.Ние заговорихме за друго...Че 1 хубава боя и 1 ГПР биха се отразили на машините добре.А иначе да видим какво ще свърши Кончар...
Обратна връзка:

Мнение от 44-134 »

Според прочетеното по-нагоре си правя извод че става дума за 44 100
Най-великата доблест не е в това никога да не паднеш, а да се изправиш всеки път, когато паднеш.
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Нееее.На 44 100.6 ще се прави капитален ремонт от Кончар,а ние с Labros си говорим,че ако не беше в Кончар за капиталния ремонт биха й се отразили добре една свежа боя и един хубав ГПР.А дано капиталният ремонт от Кончар излезе качествен,че да не излезе машината още 3-тия ден изолация,че не ми се мисли...
Глобален модератор
Глобален модератор
Хайде успокойте се , да не оплакваме не родено бебе---! нека да илезе първия лок, да направи месец път без проблеми и тогава ще коментираме!, - Ок,!.
В спора се ражда истината!. - А тя боли!!!. http://fedya.snimka.bg/daily/lokomotivi ... 9.18147603
Техник
Обратна връзка:
Аватар
Техник

Мнение от bdz46 »

И аз останах с подобно впечатление. Във всеки случай машината би трябвало да излезе нова след КР.
Обратна връзка:

Мнение от dido73 »

Аз пък разбрах , че машината е ПР. Така поне ми каза технолог в Пд хале локомотиви.
Изображение - Директива № 432/Д - несбъднатият холокост
«Charioteer» & «Fleetwood» - 1948 г. - 133 bombs
«Dropshot» & «Trojan» - 1949г. - 150 bombs
Глобален модератор
Глобален модератор
"Бързата, кучка слепи ги ражда" ,,,!!! :)

Мнение от lok43r »

dido73 написа:Аз пък разбрах , че машината е ПР. Така поне ми каза технолог в Пд хале локомотиви.
Най-после едно точно мнение.
Администратор
Някои от вас сигурно си спомнят, че едно време добрите стари "Р"-ки бяха ТАКИВА докато през 90-те(визирам 97-ма, 98-ма) не започнаха да ги боядисват със сегашното оцветяване, а именно ТОВА. Чудно ми е кой и защо е променил ливерята на локомотивите, след като първоначалното оцветяване е било заводски така заложено. За плуговете нямам против, че ги пребоядисаха черно - жълти, но като цяло механиката, която беше сива, както и коша ми се вижда, че не е имало причина да се променя схемата.
64.19
Обратна връзка:

Мнение от Nikola VS »

Щото с един цвят боя е по - евтино :lol:

Предполагам, че това е новаторско решение в цел разнообразие. Може и съвсем да не е така, но мен ако питате предишните ливреи...като гледам по снимки, по ми се нравят....
Заключено

Обратно към “Архив "Електрически локомотиви"”

Информация