Обратна връзка:
Поздравявам всички с годишнината на "Форума" :occasion5: и съжалявам, че не мога да присъствам! :sad10:
Изображение бай Стойчо

Мнение от rexkos »

Честита годишнина. Пожелавам на този форум да се развива все напред и напред и да с всеки ден да става все по-интересен и по-интересен.

Утре вечерта окончателно ще кажа дали ще дойда на срещата. Много ми се иска да се запозная с някои от вас. Надявам се да успея. :D
Един вагон, ама пълен! (4627)
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Поздрави от мен за годишнината на форума!Хубаво е когато хора,събрали се на едно място създават компактно интернет пространство,където да споделят вижданията и разбиранията си.Хубаво е,когато това пространство се развива и осъвършенства.Още по-хубаво ще е ако успея и да дойда на срещата.
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Честита Годишнина на форума!Да го има още много години и нека се съхрани така както го има.За съжаление няма да мога да дойда на срещата.
Глобален модератор
Глобален модератор
Хи ляди поздравления и от мен,! Да сте живи и здрави и все така усърдни в железничарската професия!. Ще ми се да знаете, че искренно се радвам, за познанията Ви във сверата!!!. И именно със Вашите познания се получава, ефекта на недопускане, на недобронамерени учасници!!!. Като още веднъж Ви поздравявам, Ви желая, много здраве и УСПЕХИ!. Искренно съжалявам, че няма да присъсвам,! но пък надеждата е жива!!!. И истинското желание както да Ви видя, така и да се запозная с много от Вас!.
В спора се ражда истината!. - А тя боли!!!. http://fedya.snimka.bg/daily/lokomotivi ... 9.18147603

Мнение от rexkos »

Днес състоя срещата по повод годишнината на форума в пицария "Дон Домат". Срещата мина с много голям успех. Присъстващите бяхме lok45111, KRAKOMOBILA, 42 072.9, Labros, Машиниста, tiristor, POWERa и аз.. За съжаление Изнедата не дойде, но въпреки това си прекарахме страхотно. Първо дойдоха lok45111 и Labros, за да направят проба на бирата - т.е. дали я бива. 8) Е в крайна сметка пробата мина много успешно. След около два часа или по-точно в 13:30 дойдохме KRAKOMOBILA и аз. След половин час дойдоха и останалите. На масата ни чакаше почерпката от админа, за която всички присъстващи много благодарим. Каква беше почерпката? Питиета - безалкохолни и бира. Срещата мина с разговори за влакове и малко за Икаруси. Накрая всички останахме много доволни и очакваме нови форумски срещи. :wink:
Един вагон, ама пълен! (4627)

Мнение от Mashinista »

Потвърждавам всичко,което казва rexkos за новобранец като мен беше направо супер!Надявам се скоро пак да има форумна среща,общ trainspotting или нещо от сорта да е жив форума :D
Администратор
Администратор

Мнение от Mario Evstatiev »

Потвърждавам, че аз съм виновника за тая среща :D Имаше малка почерпка от форума, състояща се от безалкохолни питиета и бира, след което продължихме тържеството с пица и много бира. Срещата премина в разговори за влакове, Икарус и други подобни теми и беше много забавно. С колегата 42 072.9 останахме до по - късно и в стремежа си да му демонстрирам действието на един сръбски кранмашинист неволно разлях бира върху него, дано е за добро. Прибрах се с ТБ 2107, а малко след това си допих последната за деня бира в кабината на Икарус 2433 по А79 :wink: С това приключи днешната среща на форума по случай 1 година от неговоо създаване. Очаквайте скоро и снимките :wink:
64.19
Администратор
Администратор

Мнение от Mario Evstatiev »

Снимки от банкета по случай 1 година форум "Локомотиви"
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
64.19

Мнение от Labros »

Вчера всичко беше на ниво-обстановката,приятната компания,хубавата кухня,биричката,темите,които обсъждахме...просто нямам думи да опиша приятното изкарване по случай Рождения ден на този прекрасен форум!!!
Зам. Администратор
Аватар
Зам. Администратор

Мнение от 42 072.9 »

Благодаря първо на тези, които имаха възможност да дойдат на този светъл празник, и пожелавам на останалите форумци, които имаха желание да присъстват догодина живот и здраве бъдат с нас.

Мнение от tiristor »

Беше идеално. Благодаря на Марио за добрата организация и се радвам, че си изкарахме толкова готино. :)
Изображение

Изображение
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Догодина живот и здраве ще гледам и аз да присъствам.

Мнение от POWERa »

по едно време ситуацията бе Марио пие мен ме хваща :shock:

Мнение от antidigital »

Честито на форума :D :D :D
Заключено

Обратно към “Архив "Трейнспотинг, ГДВ, мероприятия и общи теми"”

Информация