Поздравявам всички с годишнината на "Форума"
и съжалявам, че не мога да присъствам! 
бай СтойчоЧестита годишнина. Пожелавам на този форум да се развива все напред и напред и да с всеки ден да става все по-интересен и по-интересен.
Утре вечерта окончателно ще кажа дали ще дойда на срещата. Много ми се иска да се запозная с някои от вас. Надявам се да успея.
Утре вечерта окончателно ще кажа дали ще дойда на срещата. Много ми се иска да се запозная с някои от вас. Надявам се да успея.
Един вагон, ама пълен! (4627)
Глобален модератор
Хи ляди поздравления и от мен,! Да сте живи и здрави и все така усърдни в железничарската професия!. Ще ми се да знаете, че искренно се радвам, за познанията Ви във сверата!!!. И именно със Вашите познания се получава, ефекта на недопускане, на недобронамерени учасници!!!. Като още веднъж Ви поздравявам, Ви желая, много здраве и УСПЕХИ!. Искренно съжалявам, че няма да присъсвам,! но пък надеждата е жива!!!. И истинското желание както да Ви видя, така и да се запозная с много от Вас!.
В спора се ражда истината!. - А тя боли!!!. http://fedya.snimka.bg/daily/lokomotivi ... 9.18147603
Днес състоя срещата по повод годишнината на форума в пицария "Дон Домат". Срещата мина с много голям успех. Присъстващите бяхме lok45111, KRAKOMOBILA, 42 072.9, Labros, Машиниста, tiristor, POWERa и аз.. За съжаление Изнедата не дойде, но въпреки това си прекарахме страхотно. Първо дойдоха lok45111 и Labros, за да направят проба на бирата - т.е. дали я бива.
Е в крайна сметка пробата мина много успешно. След около два часа или по-точно в 13:30 дойдохме KRAKOMOBILA и аз. След половин час дойдоха и останалите. На масата ни чакаше почерпката от админа, за която всички присъстващи много благодарим. Каква беше почерпката? Питиета - безалкохолни и бира. Срещата мина с разговори за влакове и малко за Икаруси. Накрая всички останахме много доволни и очакваме нови форумски срещи. 
Един вагон, ама пълен! (4627)
Администратор
Потвърждавам, че аз съм виновника за тая среща
Имаше малка почерпка от форума, състояща се от безалкохолни питиета и бира, след което продължихме тържеството с пица и много бира. Срещата премина в разговори за влакове, Икарус и други подобни теми и беше много забавно. С колегата 42 072.9 останахме до по - късно и в стремежа си да му демонстрирам действието на един сръбски кранмашинист неволно разлях бира върху него, дано е за добро. Прибрах се с ТБ 2107, а малко след това си допих последната за деня бира в кабината на Икарус 2433 по А79
С това приключи днешната среща на форума по случай 1 година от неговоо създаване. Очаквайте скоро и снимките 
64.19
Администратор
Информация
Модератори