влак и куче

Мнение от peyota »

Добър ден,

не знам дали това е правилното място за този въпрос, искам на 14.08.10 да патувам за бургас в този влак с куче (немска овчарка с наморник)дали има 2 класа и дали може ? RБВ 3623 чайка той тръгва от София в 16.05. питам този въпрос защото няколко пъти не са ми давали да патувам в експреса и дали мога да използвам промоцията която сега предлага БДЖ ?

Мнение от elektrovoz46 »

Аз мисла че може само в клетка да се превозва животно,а ако няма клетка може би във фургона ако има такъв в състава на влак.Не съм сигурен просто предполагам,по запознатите ще ти помогнат с по сигурна информация!
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Доколкото съм чел, възможно е превозването на кучета (немски овчарки, ловни и други) на платформата на последния вагон - вързани и с намордник. :roll: И мисля, че се заплащаше 50% от стойността на билет за 2-ра класа по посочен маршрут. :idea: :arrow:
Всички истински мъже бачкат в БДЖ!
Администратор
Администратор

Мнение от Mario Evstatiev »

Nikss написа:Доколкото съм чел, възможно е превозването на кучета (немски овчарки, ловни и други) на платформата на последния вагон - вързани и с намордник. :roll: И мисля, че се заплащаше 50% от стойността на билет за 2-ра класа по посочен маршрут. :idea: :arrow:
Точно така, превоза струва 1/2 от цената на редовния билет. Кучето трябва да има и паспорт.

Мнение от evrokoma »

Бих искал да попитам позволява ли се превоз на домашни животни в нощните влакове,защото смятам да пътувам с един кокер шпаньол в събота по дестинацията София-Добрич,незнам и дали животното има паспорт :cry:
Искренно съжалявам за българската железница не ми се гледа как тя се съсипва умишлено за да печели някой от това
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

За условията при превоз на домашни животни , виж тук.Въпреки всичко , на 3-ти една жена от 8613 спокойно си гушеше кучето в нея.Кондукторът не и каза нищо.

Мнение от Vancho »

Лошо няма, ама ги качват на седалките и често не постлат нищо под тях :?
О, Велики Глъм, върни влаковете от единия център на Вселената до другия, че малките глъмчета да млъкнат, че ми надуват главата

(Русе-Димитровград 4647) :D

Мнение от gugu_134 »

Vancho написа:Лошо няма, ама ги качват на седалките и често не постлат нищо под тях :?
Понякога животните са по-чисти от хората. Виждал съм как се събуват и си качват на седалката мръсните кръга, видимо с гъбички и най-различни пришки и т.н. Аз също съм си качвал краката, но с чорапи и винаги си слагам една торбичка отдолу не за да не цапам, ами за да не се оцапам аз :lol:

Мнение от evrokoma »

Попитах понеже влака е нощен а и на всичко отгоре е с тези общите вагони exDB които ненавиждам честно да си кажа.7часа в такъв вагон си е изтезание.Не са ли пуснали и на 2636 купейни вагони като на Силистренския :cry:
Правилно ли ви разбрах няма значение че влака е нощен,мога да пътувам с кучето :roll:
Искренно съжалявам за българската железница не ми се гледа как тя се съсипва умишлено за да печели някой от това
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Разбира се.При спазване на изискванията , описани по - горе в сайта на БДЖ. :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Тарифи, превозни документи и превозна дейност | Fares, tickets and transport activity”

Информация