Добър ден,
не знам дали това е правилното място за този въпрос, искам на 14.08.10 да патувам за бургас в този влак с куче (немска овчарка с наморник)дали има 2 класа и дали може ? RБВ 3623 чайка той тръгва от София в 16.05. питам този въпрос защото няколко пъти не са ми давали да патувам в експреса и дали мога да използвам промоцията която сега предлага БДЖ ?
не знам дали това е правилното място за този въпрос, искам на 14.08.10 да патувам за бургас в този влак с куче (немска овчарка с наморник)дали има 2 класа и дали може ? RБВ 3623 чайка той тръгва от София в 16.05. питам този въпрос защото няколко пъти не са ми давали да патувам в експреса и дали мога да използвам промоцията която сега предлага БДЖ ?

Администратор
Точно така, превоза струва 1/2 от цената на редовния билет. Кучето трябва да има и паспорт.Nikss написа:Доколкото съм чел, възможно е превозването на кучета (немски овчарки, ловни и други) на платформата на последния вагон - вързани и с намордник.И мисля, че се заплащаше 50% от стойността на билет за 2-ра класа по посочен маршрут.
![]()

Бих искал да попитам позволява ли се превоз на домашни животни в нощните влакове,защото смятам да пътувам с един кокер шпаньол в събота по дестинацията София-Добрич,незнам и дали животното има паспорт 

Искренно съжалявам за българската железница не ми се гледа как тя се съсипва умишлено за да печели някой от това
За условията при превоз на домашни животни , виж тук.Въпреки всичко , на 3-ти една жена от 8613 спокойно си гушеше кучето в нея.Кондукторът не и каза нищо.
Понякога животните са по-чисти от хората. Виждал съм как се събуват и си качват на седалката мръсните кръга, видимо с гъбички и най-различни пришки и т.н. Аз също съм си качвал краката, но с чорапи и винаги си слагам една торбичка отдолу не за да не цапам, ами за да не се оцапам азVancho написа:Лошо няма, ама ги качват на седалките и често не постлат нищо под тях

Попитах понеже влака е нощен а и на всичко отгоре е с тези общите вагони exDB които ненавиждам честно да си кажа.7часа в такъв вагон си е изтезание.Не са ли пуснали и на 2636 купейни вагони като на Силистренския 
Правилно ли ви разбрах няма значение че влака е нощен,мога да пътувам с кучето

Правилно ли ви разбрах няма значение че влака е нощен,мога да пътувам с кучето

Искренно съжалявам за българската железница не ми се гледа как тя се съсипва умишлено за да печели някой от това
Информация
Модератори