Мнение от desiroml »

Когато видиш цвета на вратите (не е син), ще разбереш, къде е кича.
4626 изобщо не е загубен. Спират пълен влак с над 200 пътника оборот в най-слабия ден от седмицата.
Влака щади природата - пътувайте с ВЛАК!!!
Върнете ни кушетите!
Администратор
Администратор

Мнение от Mario Evstatiev »

desiroml написа:Когато видиш цвета на вратите (не е син), ще разбереш, къде е кича.
4626 изобщо не е загубен. Спират пълен влак с над 200 пътника оборот в най-слабия ден от седмицата.
Оранжевите врати са красиви, нищо им няма :twisted:
64.19

Мнение от desiroml »

lok45111 написа: Оранжевите врати са красиви, нищо им няма :twisted:
Странно боравиш с думата красив. Синьото си е супер за целия вагон. Сега може да се сбърка с румънска циганетка. А за седалките от фесовете..... думи нямам. Дряново трябваше да вземе цялата поръчка.
Върнете ни кушетите!
Администратор
Администратор

desiroml написа:Странно боравиш с думата красив. Синьото си е супер за целия вагон. Сега може да се сбърка с румънска циганетка. А за седалките от фесовете..... думи нямам. Дряново трябваше да вземе цялата поръчка.
Оранжевите врати не са лоши, пък по този начин лесно се открояват недай боже при някой голям сакатлък. Нека припомня, че това не е първия път, в който на вагон на БДЖ се слагат оранжеви врати - "Плевен експрес" също беше така, червено - бял вагон с оранжеви врати.
64.19
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Определено предпочитам оранжеви оригинални пред сиви измислици. 8)
Администратор
Администратор

Nikss написа:Определено предпочитам оранжеви оригинални пред сиви измислици. 8)
Не само БДЖ имат вагони с оранжеви външни врати. ЛИчно на мен схемата на новите 63-ки ми допада. Черното около прозорците и оренжевите врати доста открояват вагоните.
64.19
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Добре измислено бих казал.

Мнение от pach »

Дискусия? Добре !!!
Явно е отделена от друга тема, ама някой да метне снимка за какво става въпрос , щото сега само на фантазия сме го докарали.
:lol: Не всички са в час или всеки ден около железницата :oops:
Зам. Администратор
Обратна връзка:
Аватар
Зам. Администратор

Мнение от bdz_bg »

Определено оранжевите врати ми допадат.Относно рециклирането на вагони в Септември съм твърдо против поради много причини.В Дряново си работят много по качествено и приха фотографите много доброжелателно,даже ги разведоха за разлика от Септември, където едва ли не криеха неща.То и на пробите си пролича кои вагони са по-качествени.За мен в Септември могат да правят качествено единствено товарни вагони.
Пътувай с влак - спаси природата !

Мнение от Labros »

Със седалките стана някаква далавера, от която септемврийци лапнаха маса държавна пара.
Администратор
Администратор

pach написа:Дискусия? Добре !!!
Явно е отделена от друга тема, ама някой да метне снимка за какво става въпрос , щото сега само на фантазия сме го докарали.
:lol: Не всички са в час или всеки ден около железницата :oops:
Темата е отделена от темата "ГДВ 2010", тъй като там се обсъжда друго.

Ето снимка на един септемврийски вагон с оранжевите врати, които толкова задърляхме:
Изображение
64.19

Мнение от Labros »

Оранжевите врати бяха запазена марка на 63-ките. Ако си спомняте, първата партида беше с такива врати. Нищо лошо не виждам в това, че вратите са отново в такъв цвят. Но фона на синьо и черно се открояват.

Мнение от desiroml »

ОТВРАТИТЕЛЕН цвят, независимо че и преди е имало такива. Не е необходимо да се открояват външно. Колко автомобила или междуградски автобуса сте видели с този цвят. А може би вагонина Siemens или TGV, ICE?
Върнете ни кушетите!

Мнение от Labros »

Завода действа по установен проект. Поне на книга трябва да е така. Но имам известни съмнения за септемврийци... Седалките са подменени по тяхно усмотрение, защото турците първо дават евтино и второ за количества правят отстъпки...
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Labros написа:Оранжевите врати бяха запазена марка на 63-ките. Ако си спомняте, първата партида беше с такива врати. Нищо лошо не виждам в това, че вратите са отново в такъв цвят. Но фона на синьо и черно се открояват.
Напълно съм съгласен. 8)
Публикувай отговор

Обратно към “Дискусии | Discussions here”

Информация