Администратор

Странно боравиш с думата красив. Синьото си е супер за целия вагон. Сега може да се сбърка с румънска циганетка. А за седалките от фесовете..... думи нямам. Дряново трябваше да вземе цялата поръчка.lok45111 написа: Оранжевите врати са красиви, нищо им няма
Влака щади природата - пътувайте с ВЛАК!!!
Върнете ни кушетите!
Върнете ни кушетите!

Администратор
Оранжевите врати не са лоши, пък по този начин лесно се открояват недай боже при някой голям сакатлък. Нека припомня, че това не е първия път, в който на вагон на БДЖ се слагат оранжеви врати - "Плевен експрес" също беше така, червено - бял вагон с оранжеви врати.desiroml написа:Странно боравиш с думата красив. Синьото си е супер за целия вагон. Сега може да се сбърка с румънска циганетка. А за седалките от фесовете..... думи нямам. Дряново трябваше да вземе цялата поръчка.
64.19

Администратор

Определено оранжевите врати ми допадат.Относно рециклирането на вагони в Септември съм твърдо против поради много причини.В Дряново си работят много по качествено и приха фотографите много доброжелателно,даже ги разведоха за разлика от Септември, където едва ли не криеха неща.То и на пробите си пролича кои вагони са по-качествени.За мен в Септември могат да правят качествено единствено товарни вагони.
Пътувай с влак - спаси природата !

Администратор
Темата е отделена от темата "ГДВ 2010", тъй като там се обсъжда друго.pach написа:Дискусия? Добре !!!
Явно е отделена от друга тема, ама някой да метне снимка за какво става въпрос , щото сега само на фантазия сме го докарали.
Не всички са в час или всеки ден около железницата
Ето снимка на един септемврийски вагон с оранжевите врати, които толкова задърляхме:

64.19

Информация
Модератори