Администратор
Да , днес засякох три 07-00-ци - на отиване разминахме на Белово 124 и 019 заедно , а на Костенец начело на тази композиция бе 111.

Администратор
06 127.5 също беше изпратена да спасява положението. Освен това 06 111.9 гледам че беше също между "живите". Вероятно някой се е сетил, че като седят пломбирани на коловоза, полза отг тях няма.VESO написа:Да , днес засякох три 07-00-ци - на отиване разминахме на Белово 124 и 019 заедно , а на Костенец начело на тази композиция бе 111.
Вечерта пак 06 127.5 мина през Централна гара с вертушен влак, което ме озадачи. Не бих ес учудил ако все пак са пуснали мините, които уж били профилактика, но се прокрадват слухове, че заради далаверите на Ковачки и там имало ревизии в момента.
64.19

Администратор
Някой ако е видял къде се е мотаела 06 111.9 нека сподели. Машината излезе сутринта докато бях при деломайстора да получа сведение за предстоящите случайни ремонти по ВИ на локомотивите. Тогава разбрах и, че 06 127.5 е излязла да помага в закъсвацията по 1-ва. ЗА пореден път се видя, че от дизелите има нужда и не е редно да си хвърляме в забвение. Ако тръгнат мините, 06-та серия ще имат доста работа, но кога ще е това никой не смее да се ангажира с мнение.
Въпреки, че не съм особен почитател на ремонта на 06, не съм и съгласен да седят и да гният като могат да изкарват пари на депото. А и така машинистите ще спасят хлебеца си, който в момента е под въпрос с това бездействие на толкова тягови единици.
Въпреки, че не съм особен почитател на ремонта на 06, не съм и съгласен да седят и да гният като могат да изкарват пари на депото. А и така машинистите ще спасят хлебеца си, който в момента е под въпрос с това бездействие на толкова тягови единици.
64.19

Администратор

Администратор

Администратор

Администратор

Информация
Модератори