Най - фрапантната разлика в броя на влаковете е при участъка Каспичан - Нови Пазар.Това му е било последното разписание:Saruman написа:Ехеее, много ти благодаря Весо. Колко много са били далечната 95-96. Не е за вярване.

А само две години преди последното разписание е било това:

10 на 3 влака в едната посока.Как ти се струва?
Весо, много ти благодаря за труда, който си положил да сканираш този ценен архив. 
Според мен отлично са били нагодени разписанията от 1996г. Влаковете са били в много удобни часове, няма големи дупки между влаковете, каквато е сегашната 6-часова между 10132 и 10206. Сега обаче едва ли ще е икономически рентабилно всичките 10 чифта КПВ, указани в пътеводителя, да се движат. И все пак мисля, че никак няма да е излишно около 10-11 часа да се пусне един влак, обслужван от Дезиро и в почивни дни да вози виладжиите. Същата мотриса да престоява около час на Драгоман и се връща в София в ранния следобед, което ще е от не малко удобство за хората, отиващи на работа 2-ра смяна.
Според мен отлично са били нагодени разписанията от 1996г. Влаковете са били в много удобни часове, няма големи дупки между влаковете, каквато е сегашната 6-часова между 10132 и 10206. Сега обаче едва ли ще е икономически рентабилно всичките 10 чифта КПВ, указани в пътеводителя, да се движат. И все пак мисля, че никак няма да е излишно около 10-11 часа да се пусне един влак, обслужван от Дезиро и в почивни дни да вози виладжиите. Същата мотриса да престоява около час на Драгоман и се връща в София в ранния следобед, което ще е от не малко удобство за хората, отиващи на работа 2-ра смяна.
Весо пак ще ти нахалнича, ама така е като имаш всякакви пътеводители. Та ще те помоля да сканираш по моята любима 42-ра чифтовете от 1997-ма. Благодаря!
Аууу, Весо златен си! В момента има 6 чифта, които почти не се различават от тези които са били на времето +, - 10 минути.
Администратор
Веско, този ГДВ се беше запазил чак до 1999 г. Пътника на 18:00 беше с електровоз и три вагона серия 47 до Бойчиновци. По едно време имаше "бърза" електричка от Бк до Бо, която в Монтана беше към 9:30 и не спираше на Бокиловци, Благово и Ерден. Тя се движеше със сигурност в ГДВ 1997/1998. БВ 772/773 се движеше в Неделя и празник и беше с разнороден състав. На връщане, бързия спираше на сп. Благово.
64.19
Информация
Модератори