Ще бъде малоумно да станат всекидневни. В случай ,че станат влакове като Сл.бряг ,Чайка,Диана няма нужда да изпълняват единия си курс.По-добре да се освежават останалите БВЗР-та и да им се редуцират спиранията ,които ако са и с нови вагони биха спечелили много повече пътници.46-231.7 написа:надежда, че уикендите ще тръгнат всекидневно.

Много добре, обаче според мен с черната маска е по-хубаво.
Колкото до седалките най-вероятно са турско производство, но пък дано да са удобни, поне колкото тези на дряновските 44-ки.
Колкото до седалките най-вероятно са турско производство, но пък дано да са удобни, поне колкото тези на дряновските 44-ки.
Последно промяна от desiro_94 на Чет Яну 20, 2011 10:59 am, променено общо 1 път.

Администратор
Всички 44-ки бяха в завода на различни коловози. Чакат планова ревизия и се правят малки преустройства с цел повишаване качеството на вагона. Проблемната подвижна стълбичка се премахва и се монтира стандартно вагонно стъпало под вратите.46 242 написа:Я Марио да изкара снимките с другите вагони 44, които са били там онзи ден.

На предишната страница Марио е снимал отвътре един от вагоните , които се подготвят и от тази снимка се виждат червени седалки (ако трябва да съм по - точен - винени).
Като гледам разположението на отвора за вратата , интериорът вътре ще е същия като досегашните 44-ки , излезли от "ВРЗ 99" - една седалка от едната страна и две от другата - типично първокласно изпълнение.
Като гледам разположението на отвора за вратата , интериорът вътре ще е същия като досегашните 44-ки , излезли от "ВРЗ 99" - една седалка от едната страна и две от другата - типично първокласно изпълнение.

Едната дряновска 44-ка е известна , другата нещо се покри някъде , нищо чудно това да е именно тя , а може (това , което ми се иска) тя да се намира на друго място , а видяното от теб да е новоизлязъл вагон , готов за пускане в редовна експлоатация.
Който има възможност тези дни да следи 20110.Именно с него новите вагони идват към София.Съществува вероятност 44-ката да я прикачат на Янтрата , но мисля , че за превоза , ще използват пътническия влак.
Който има възможност тези дни да следи 20110.Именно с него новите вагони идват към София.Съществува вероятност 44-ката да я прикачат на Янтрата , но мисля , че за превоза , ще използват пътническия влак.
Информация
Модератори