Мнение от svd90 »

46-231.7 написа:надежда, че уикендите ще тръгнат всекидневно.
Ще бъде малоумно да станат всекидневни. В случай ,че станат влакове като Сл.бряг ,Чайка,Диана няма нужда да изпълняват единия си курс.По-добре да се освежават останалите БВЗР-та и да им се редуцират спиранията ,които ако са и с нови вагони биха спечелили много повече пътници.

Мнение от 46 242 »

Единствената хубава новина от месеци насам!! За съжаление 2 вагонки са крайно недостатъчни. Ако бяха 5, тогава би могло да се спретне ежедневна обръзка уикенд- Чайка/Слънце+ уикенд- Златни.

Мнение от desiro_94 »

Много добре, обаче според мен с черната маска е по-хубаво.
Колкото до седалките най-вероятно са турско производство, но пък дано да са удобни, поне колкото тези на дряновските 44-ки.

Мнение от plastikat »

Добре ще е някой да провери и в Дряново как стоят нещата.Може и там да се e пръкнало някое ново чудо на техниката. :lol:
Най-обичам боба ,леба и да ................ се возя във влак :)

Мнение от 46 242 »

Я Марио да изкара снимките с другите вагони 44, които са били там онзи ден.
Администратор
Администратор

Мнение от Mario Evstatiev »

46 242 написа:Я Марио да изкара снимките с другите вагони 44, които са били там онзи ден.
Всички 44-ки бяха в завода на различни коловози. Чакат планова ревизия и се правят малки преустройства с цел повишаване качеството на вагона. Проблемната подвижна стълбичка се премахва и се монтира стандартно вагонно стъпало под вратите.

Изображение

Мнение от 46 242 »

Ок, идеално. Мерси. А другите два обезкостени 40? Не тези дето ги пълнят с червените седалки. Онез още незапочнатите.
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Какви червени седалки сънуваш? Никой и дума не е споменавал за такова нещо...!?! :roll:
Всички истински мъже бачкат в БДЖ!
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

На предишната страница Марио е снимал отвътре един от вагоните , които се подготвят и от тази снимка се виждат червени седалки (ако трябва да съм по - точен - винени).
Като гледам разположението на отвора за вратата , интериорът вътре ще е същия като досегашните 44-ки , излезли от "ВРЗ 99" - една седалка от едната страна и две от другата - типично първокласно изпълнение.
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Вярно, не погледнах, пък и от тези найлони не се вижда добре. На мен пък ми се струва, че тези седалки са по-тесни (като на дряновските 44, а не широки както на първата партида сараньовски 44) и тук май ще си дойдем на схемата 2+2.
Всички истински мъже бачкат в БДЖ!
Обратна връзка:

Мнение от Saruman »

Като пътувам покрай Дряново се вижда че нищо ново няма, всмисъм не са вкарвали изтърбушени вагони, не се и изкарвани готови. Единственото изтърбушените вагони се увеличават.
Обратна връзка:

Мнение от Saruman »

Днес в Интеркома фауто се разкарваше със син вагон!
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

002 или нов вагон? Ако от завода се готви да излиза нова 44-ка , ще бъде чудесно. :D
Обратна връзка:

Мнение от Saruman »

Не видях надписи по него, ама от дезирото гледах и не съм сигурен. Ама си беше лъскав вагона и си имаше джамове и врати.
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Едната дряновска 44-ка е известна , другата нещо се покри някъде , нищо чудно това да е именно тя , а може (това , което ми се иска) тя да се намира на друго място , а видяното от теб да е новоизлязъл вагон , готов за пускане в редовна експлоатация.
Който има възможност тези дни да следи 20110.Именно с него новите вагони идват към София.Съществува вероятност 44-ката да я прикачат на Янтрата , но мисля , че за превоза , ще използват пътническия влак.
Публикувай отговор

Обратно към “Дискусии | Discussions here”

Информация