Мнение от mitkodiablo »

Nikss написа:Още вагони скоро не се очаква да се появят поради липсата на желание от страна на БДЖ да си обновява парка с вагони пък било то и постепенно, не изведнъж. Лично аз одобрявам дряновските 44 пред сараньовските и нямам търпение да видя ако се рециклират първокласни вагони и в двата завода какво ще се получи. :twisted: 8)
Добре де на мен интериора на сараньовските по ми допада от дряновските.Седалкитъе има предвид някакси предпочитам обикновеннните седалки от 63 пре тях от всички снимки се вижда че облеегалките за ръце така са направени че да не се дига.което не е мнго добра идея.
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Че то на всеки ще му допадне да пътува на по-широко, затова ми е интересно сега дали ще направят обратното - да им се изпрати за рециклиране първокласен вагон, а те да сложат седалки 2+2 и да го водят 1-ва класа... :twisted: :lol: :D тъпунгери.
Всички истински мъже бачкат в БДЖ!

Мнение от nikol4yy »

Nikss написа:Че то на всеки ще му допадне да пътува на по-широко, затова ми е интересно сега дали ще направят обратното - да им се изпрати за рециклиране първокласен вагон, а те да сложат седалки 2+2 и да го водят 1-ва класа... :twisted: :lol: :D тъпунгери.
Може да ги направят 1+1 ти от къде знаеш :D :D :D .
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

nikol4yy написа:
Nikss написа:Че то на всеки ще му допадне да пътува на по-широко, затова ми е интересно сега дали ще направят обратното - да им се изпрати за рециклиране първокласен вагон, а те да сложат седалки 2+2 и да го водят 1-ва класа... :twisted: :lol: :D тъпунгери.
Може и червен килим да опънат от единия край до другия в салона... никой не може да каже докато не рециклират първокласна 63, но щом изкарват второкласни вагони по схема 2+1 вместо 2+2 както е заложеният стандарт, какво да очакваме тогаз за първокласните? Изглежда, че хората от сараньовския завод имат обратно виждане (мислене). :roll: :twisted: :lol: :D :idea: :arrow:

Мнение от desiro_94 »

Само не разбрах къде се изгубиха инвалидните дряновски 63 серия вагони ?
Аватар
07
Аватар

Мнение от 07 »

nikol4yy написа:
Не е само броя седлаки - и гъстотата се гледа, и нивото на шума и други екстри.....
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

desiro_94 написа:Само не разбрах къде се изгубиха инвалидните дряновски 63 серия вагони ?
Не са 63 серия, а 44-та. Единия беше на Чайката, но за зла участ го удариха с камъни по няколко прозореца и го извадиха, за да ги сменят (все пак ще е гавра с пътниците да го оставят така с пробитите прозорци да се движи). Другият го взеха от Варна Уикенд и го пратиха на неговото място на Чайката, но преди 1 месец установих, че мистериозно е изчезнал и той както пострадалият му побратим, но без обяснима логична причина. Какво става и къде се намират обаче НЕ ЗНАМ! Ако някой има инфо, ще сме благодарни да го сподели. :arrow:

Мнение от desiro_94 »

Nikss написа:
desiro_94 написа:Само не разбрах къде се изгубиха инвалидните дряновски 63 серия вагони ?
Не са 63 серия, а 44-та. Единия беше на Чайката, но за зла участ го удариха с камъни по няколко прозореца и го извадиха, за да ги сменят (все пак ще е гавра с пътниците да го оставят така с пробитите прозорци да се движи). Другият го взеха от Варна Уикенд и го пратиха на неговото място на Чайката, но преди 1 месец установих, че мистериозно е изчезнал и той както пострадалият му побратим, но без обяснима логична причина. Какво става и къде се намират обаче НЕ ЗНАМ! Ако някой има инфо, ще сме благодарни да го сподели. :arrow:
Аман от тези вандали :? Не им ли стигнаха сименсите пък и сега тези хубави вагони.

Мнение от desiro_94 »

Вярно ли е, че Дианата сега е със Септемврийски вагони серия 44?

Мнение от 43.309 »

НЕ
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Септемврийските 44-ки си вървят на Уикенда днес.В неделя ще се приберат обратно от Бургас и задължително представител на форума ще има в тях. :wink:

Мнение от svd90 »

С какви вагони се движи последно ?
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Кой влак? Уикенда или Дианата? :roll:

Мнение от desiro_94 »

Става въпрос като изключиме петък, събота и неделя. Когато не е с уикенда. Потребител ''nikolai4099'' от vbox7 ми каза, че ги е видял на Дианата тази седмица. :? :arrow:
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

В понеделник и Дианата ще проверим.
Публикувай отговор

Обратно към “Дискусии | Discussions here”

Информация