Добре де на мен интериора на сараньовските по ми допада от дряновските.Седалкитъе има предвид някакси предпочитам обикновеннните седалки от 63 пре тях от всички снимки се вижда че облеегалките за ръце така са направени че да не се дига.което не е мнго добра идея.Nikss написа:Още вагони скоро не се очаква да се появят поради липсата на желание от страна на БДЖ да си обновява парка с вагони пък било то и постепенно, не изведнъж. Лично аз одобрявам дряновските 44 пред сараньовските и нямам търпение да видя ако се рециклират първокласни вагони и в двата завода какво ще се получи.![]()

Може и червен килим да опънат от единия край до другия в салона... никой не може да каже докато не рециклират първокласна 63, но щом изкарват второкласни вагони по схема 2+1 вместо 2+2 както е заложеният стандарт, какво да очакваме тогаз за първокласните? Изглежда, че хората от сараньовския завод имат обратно виждане (мислене).nikol4yy написа:Може да ги направят 1+1 ти от къде знаешNikss написа:Че то на всеки ще му допадне да пътува на по-широко, затова ми е интересно сега дали ще направят обратното - да им се изпрати за рециклиране първокласен вагон, а те да сложат седалки 2+2 и да го водят 1-ва класа...![]()
![]()
тъпунгери.
![]()
![]()
.

Всички истински мъже бачкат в БДЖ!
Не е само броя седлаки - и гъстотата се гледа, и нивото на шума и други екстри.....nikol4yy написа:Може да ги направят 1+1 ти от къде знаешNikss написа:Че то на всеки ще му допадне да пътува на по-широко, затова ми е интересно сега дали ще направят обратното - да им се изпрати за рециклиране първокласен вагон, а те да сложат седалки 2+2 и да го водят 1-ва класа...![]()
![]()
тъпунгери.
![]()
![]()
.

Не са 63 серия, а 44-та. Единия беше на Чайката, но за зла участ го удариха с камъни по няколко прозореца и го извадиха, за да ги сменят (все пак ще е гавра с пътниците да го оставят така с пробитите прозорци да се движи). Другият го взеха от Варна Уикенд и го пратиха на неговото място на Чайката, но преди 1 месец установих, че мистериозно е изчезнал и той както пострадалият му побратим, но без обяснима логична причина. Какво става и къде се намират обаче НЕ ЗНАМ! Ако някой има инфо, ще сме благодарни да го сподели.desiro_94 написа:Само не разбрах къде се изгубиха инвалидните дряновски 63 серия вагони ?

Всички истински мъже бачкат в БДЖ!
Аман от тези вандалиNikss написа:Не са 63 серия, а 44-та. Единия беше на Чайката, но за зла участ го удариха с камъни по няколко прозореца и го извадиха, за да ги сменят (все пак ще е гавра с пътниците да го оставят така с пробитите прозорци да се движи). Другият го взеха от Варна Уикенд и го пратиха на неговото място на Чайката, но преди 1 месец установих, че мистериозно е изчезнал и той както пострадалият му побратим, но без обяснима логична причина. Какво става и къде се намират обаче НЕ ЗНАМ! Ако някой има инфо, ще сме благодарни да го сподели.desiro_94 написа:Само не разбрах къде се изгубиха инвалидните дряновски 63 серия вагони ?

Информация
Модератори