Предаването Здравей България се архивира от Neterra TV
и може да се гледа онлайн запис на предаването от страницата на Нетера ТВ на следния адрес:
http://www.neterra.tv/bg/show.php?id=803&bm=2
Записите се отварят чрез Windows Media Player.. а темата за условията на труд започва на 1час 39 мин 10 сек от началото на записа.. приятно гледане
и може да се гледа онлайн запис на предаването от страницата на Нетера ТВ на следния адрес:
http://www.neterra.tv/bg/show.php?id=803&bm=2
Записите се отварят чрез Windows Media Player.. а темата за условията на труд започва на 1час 39 мин 10 сек от началото на записа.. приятно гледане

Въпросът остава отворен.Уж се пое някакъв ангажимент,ама то вече има набран опит от подобни изказвания - ангажимент се проема,ама не се изпълнява.
А пък Кузов ли какъв беше се опитаваше да изкара момчетата,че са лъжци.Госпожата с комунистическата рокля пък само за разни ваучери,наредби и подобни говореше.
Видяхме си и нашата действителност - измами,фалшификации с замерването за условията на труд.Май друга такава държава няма...
Само дано да не пострада шлосера,задето се е осмелил да приказва пред камерата.Тия неща доста често се случват у нас...
А пък Кузов ли какъв беше се опитаваше да изкара момчетата,че са лъжци.Госпожата с комунистическата рокля пък само за разни ваучери,наредби и подобни говореше.
Видяхме си и нашата действителност - измами,фалшификации с замерването за условията на труд.Май друга такава държава няма...
Само дано да не пострада шлосера,задето се е осмелил да приказва пред камерата.Тия неща доста често се случват у нас...

Имам цялата тема снимана с фотоапарата и качена на компютъра. Ако някой иска да му я изпратя да ми пише по скайп. 

Последно промяна от Nikss на Пон Апр 25, 2011 1:09 pm, променено общо 1 път.
Е тях пък защо! Да не са обърнали те стрелкатаNikss написа:Пътнически влак претърпя инцидент на 8-ми август 2007 г.
10/08/2007
Пътнически влак претърпя инцидент на 8-ми август 2007 г.
По повод изнесеното в медиите, “Български държавни железници” ЕАД информират, че на 08.08.2007 г. около 09:45 ч. малко след потеглянето си от гара Пловдив, електромотрисен пътнически влак № 19211, пътуващ от Пловдив за Асеновград, е претърпял инцидент.
След преминаване през железопътна стрелка в района на гара Пловдив разпределителна, електромотрисният влак е навлязъл в индустриалния клон на Комбината за цветни метали. В началото на тази индустриална железопътна линия е разположена т. нар. “вагоноизхвъргачка” – устройство, което автоматично спира движението на влакова композиция, неправилно влязла в индустриалния клон. При спирането на електрическата мотриса само една колоос (две колела) от общо 16 колооси на композицията (32 колела) са излезли извън релсите.
При инцидента няма пострадали пътници и служители на железницата. Не са нанесени щети и върху електрическата мотриса.
По първоначална информация причината за инцидента е субективна грешка. До изясняване на всички обстоятелства по случая, локомотивната бригада, обслужвала пътнически влак № 19211 на 08.08.2007 г., е отстранена от работа.

Сигурен съм, че не са виновни те. Виновен е най-вероятно стрелочника. Или не е обърнал стрелката за маршрута на влака или стрелката се е повредила и не е забелязал.
Последно промяна от Nikss на Пон Апр 25, 2011 1:07 pm, променено общо 1 път.

Глобален модератор
А нещо да допълниш относно връчения образец...
В спора се ражда истината!. - А тя боли!!!. http://fedya.snimka.bg/daily/lokomotivi ... 9.18147603

образеца не е ли, че АБ недейства за ПорИ-Кру?choveka_vlak написа:А нещо да допълниш относно връчения образец...