Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

bdz46 написа:Честито ново грозно пате № 666. Преди 2 седмици се е излюпило с новата си окраска.
Чак пък грозно едва ли. :D Оригиналните със зелената кожена тапицерия за мен са грозни патета, пък не знам за теб. :lol:
Всички истински мъже бачкат в БДЖ!
Администратор
Администратор

Мнение от Mario Evstatiev »

Основния проблем е отварянето на прозорците. Иначе като салон не са зле. А и с това синьо се загубва чара на теснолинейката.
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Тодоре , 666 , който си видял с каква тапицерия е? Да напомня , първият син модернизиран теснопътен вагон 659 има жълти седалки , на останалите са червени.
Техник
Обратна връзка:
Аватар
Техник

Мнение от bdz46 »

666 е с червени седалки.
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

lok45111 написа:Основния проблем е отварянето на прозорците. Иначе като салон не са зле. А и с това синьо се загубва чара на теснолинейката.
Аз пък съм на мнение, че това зелено е отвратително. Синьото ми харесва повече. 8)
Всички истински мъже бачкат в БДЖ!
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Въпрос на вкус.На мен пък ми е все едно какъв е цветът на вагона , важното е да вози удобно и да се отварят прозорците , за да се гледа и снима от тях.
Обратна връзка:

Мнение от DamianKanev »

VESO написа:Въпрос на вкус.На мен пък ми е все едно какъв е цветът на вагона , важното е да вози удобно и да се отварят прозорците , за да се гледа и снима от тях.
При този влак возенето е едно и също. Трябва да си пооправят линията и тогава да говорим за удобства. ;)
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Аз не знам някога да е правен ремонт на линията.В последните години единствено подменят траверси и нерядко може да се види някой работен влак.
По темата - колкото и да ни е тъжно , но зелените вагони с отварящи се прозорци все повече ще намаляват.
Техник
Обратна връзка:
Аватар
Техник

Мнение от bdz46 »

По линията се извършва предимно текущо поддържане, а последните десетина години наред с това, постепенно се подменят старите релси РПШ-31 с употребявани S-49.

Мнение от vkakachev »

Да , миналата седмица бяха докарали един вагон с нови траверси и целият район мирише на импрегнат.
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Наскоро гледах снимки на сините вагони и забелязах една особеност , на която не съм обърнал внимание докато съм фотографирал интериора.Всички знаем , че лампите в зелените изглеждат така:
снимка 1;
снимка 2.
(за тези , които не могат да се ориентират , да погледнат към тавана :lol: )
Първият модернизиран син теснопътен вагон има същите луминисцентни лампи като от снимка 1.Ха сега погледнете следващата партида сини вагони и вижте какви са лампите.

Мнение от veselintodorov »

Много са свежи новите партиди вагони с тия лампи човек ще се чувства все едно се намира в някое питейно заведение. 8)
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Интересно ще ми е да видя вагона в тъмните часове на денонощието.Как ли ще свети вътре? :? 8)

Мнение от WOLFMX »

На мен новото осветление ми харесва,обаче с тези PVC прозорци изглежда одвратително. Защо не сложат метални и пак да могат да се отварят ами слагат тези?

Мнение от veselintodorov »

WOLFMX написа:На мен новото осветление ми харесва,обаче с тези PVC прозорци изглежда одвратително. Защо не сложат метални и пак да могат да се отварят ами слагат тези?
Дограмите от PVC са доста по евтини от старите метални и алуминиеви дограми на вагоните изолират по добре от шум и студ по леки са, имат много предимства но и само един недостатък не са толкова качествени като здравина :)
Публикувай отговор

Обратно към “Дискусии | Discussions here”

Информация