Чак пък грозно едва ли.bdz46 написа:Честито ново грозно пате № 666. Преди 2 седмици се е излюпило с новата си окраска.
Администратор
Наскоро гледах снимки на сините вагони и забелязах една особеност , на която не съм обърнал внимание докато съм фотографирал интериора.Всички знаем , че лампите в зелените изглеждат така:
снимка 1;
снимка 2.
(за тези , които не могат да се ориентират , да погледнат към тавана
)
Първият модернизиран син теснопътен вагон има същите луминисцентни лампи като от снимка 1.Ха сега погледнете следващата партида сини вагони и вижте какви са лампите.
снимка 1;
снимка 2.
(за тези , които не могат да се ориентират , да погледнат към тавана
Първият модернизиран син теснопътен вагон има същите луминисцентни лампи като от снимка 1.Ха сега погледнете следващата партида сини вагони и вижте какви са лампите.
Дограмите от PVC са доста по евтини от старите метални и алуминиеви дограми на вагоните изолират по добре от шум и студ по леки са, имат много предимства но и само един недостатък не са толкова качествени като здравинаWOLFMX написа:На мен новото осветление ми харесва,обаче с тези PVC прозорци изглежда одвратително. Защо не сложат метални и пак да могат да се отварят ами слагат тези?
Информация
Модератори