Дали някой от форума го познава по име този човек и дали работи все още като машинист някъде?

Всеки вика изкарай повезка, нощен труд, тва онова, ама никой не ще да го осигури нали? На приказки всеки е богат. Дайте възможност да се докажа бре, а и не само аз, не разбирам защо все мъмрите, а няма развитие по въпроса? Що за хора сте вие? Мислите си, че като сме все още ученици (не само аз, а и други съфорумци, някои дори студенти, но все още учещи) и имаме желание да участваме във форуми на тематика, на която 99% от съучениците ми бъкел не разбират, не ставаме за нищо? Това си е чиста дискриминация и мисля, че заслужаваме поне малко уважение, защото вие си седите на топличко по работните места, а ние имащи желание да снимаме и следим влакове ходим и мръзнем дори през зимата в минусовите температури. Тъй, че много моля да не осъждате предварително и да не давате квалификации.Ghost написа:Nikss не искам да ти пресичам ентусиазма, но очевидно не си полагал 90 часа нощен труд на месец като машинист. С тези слова си роден ръководител.
Има много натегнати разписания. Винаги съм бил против 30с престой на спирка по разписание. Това на практика е неосъществимо. 1 мин. трябва да е най-малкият времепрестой по КР.
Справка дежурството 10121Ghost написа:Nikss не искам да ти пресичам ентусиазма, но очевидно не си полагал 90 часа нощен труд на месец като машинист. С тези слова си роден ръководител.
Има много натегнати разписания. Винаги съм бил против 30с престой на спирка по разписание. Това на практика е неосъществимо. 1 мин. трябва да е най-малкият времепрестой по КР.
Много добро предложение,това трябва да стане реалност с откриването на новата пътническа жпж гара Видин,ако искат от БДЖ да върнат пътницити от Видин за София нали постоянно реват че нямат приходи!!!lok45111 написа:Може да се помисли и е редно дори, за един проектен ГДВ по 7-ма. Има влакове, които трябва да се коригират доста. Освен това между Бр и Вн е редно да има мрежа от пътнически влакове, обслужващи пътниците от/за малките населени места и да се премахнат спиранията на тези места от бързи влакове. Редно е да има и един чифт "ускорени" бързи влакове със спирания само на Вц, Бо, Бр и Вн. Редно е тези влакове да тръгват в удобно време от Сф, съответно Вн, например един такъв влак, тръгващ от Вн в 5:45, и пристигащ в Сф в 10:00 и обратно от Сф в 17:00 и пристигащ във Вн в 21:15.