Мнение от Labros »

Не е съвсем сигурно. Политиката вече е да поддържа цени, достъпни за всеки.
Хубавото при това "Булгар-бистро" е, че не трябва много работа по него и бързо може да се пусне да печели пари.
Администратор
Администратор

Мнение от Mario Evstatiev »

Saruman написа:Хубаво ще пуснат пробно, ще ги изкарат нерентабилни и ще ги спрат.
Ако бюфета тръгне с цени, сходни на "бистро"-то или малко по - високи, ще е рентабилен. Но нека първо се стегне вагона.
64.19
Координатор УС
Аватар
Координатор УС

Мнение от stankos »

На пътуването в събота с Марио си говорихме за варианта на издадените билети за влак предлагащ в състава си Бистро то компютърът да вмъква текст осведомяващ клиентите за това .
Например отдолу се вмъква текст : " Влака предлага услугата Бистро " или " В използвания влак може да закупите Закуски и Напитки ".
Извинявам се , но навлизам в друга тема ! :wink:
Координатор УС
Обратна връзка:
Аватар
Координатор УС

Мнение от NiGhtPiSH »

Нека някой, ако може да види какво има на Русе Разпределителна-Изток - най-голямата гара на Балканите...
"Бирата е най-великото изобретение. Колелото също не е зле, но не върви с пържени картофки."
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Вижте на какъв ретро вагон се натъкнах на гара Стамболийски , докато се прибирах с 1622.
Вагонът стои там вече втори ден.

Мнение от Labros »

Мисля,че е айлцугваген, но преоборудван за нуждите на работниците. Подобен видяхме с Марио и Наско на Крумово, силно видоизменен- прозорците бяха кой премахнат, кой сменена дограмата...
Администратор
Администратор

Labros написа:Мисля,че е айлцугваген, но преоборудван за нуждите на работниците. Подобен видяхме с Марио и Наско на Крумово, силно видоизменен- прозорците бяха кой премахнат, кой сменена дограмата...
Тоя ми се чини да е или чешко производство или бивша иранка. Същия вагон видяхме на Крумово при посещението на 04 Декември 2009 г.
64.19
Обратна връзка:

Мнение от Saruman »

Днес при посещението ми на РП Соколово се натъкнах на товарен покрит двуосен вагон. За жялост по него нямаше никаква информация написана. Попитах рък. движение на разделния пост дали има някаква информация за него, но нямаше така са го заварили. Бил на НКЖИ!

http://media.snimka.bg/5087/016428388-big.jpg
http://media.snimka.bg/5087/016428415-big.jpg
http://media.snimka.bg/5087/016428428-big.jpg
Глобален модератор
Глобален модератор
Вагона е хладилен, обърнете внимание на малките врати горе в ляво и дясно, от там на времето се е зареждал лед на блокове, предварително произведен.
В спора се ражда истината!. - А тя боли!!!. http://fedya.snimka.bg/daily/lokomotivi ... 9.18147603
Администратор
Администратор

Вчера на бюрото на Г-жа Недялка Райкова, Управител на "БДЖ - Пътнически превози" ЕООД са предадени доклади, подкрепени с фотографии за ретро вагони 50 52 20 20 035-4 и 50 52 20 20 152-7. Има надежда за възстановяване, тъй, че може да се счете, че Форума до тук се е зправил задоволително със задачата. Сега остава да се огледа и читав фургон и да се предложи и той за възстановителен ремонт, та след някоя и друга годинка да имаме хубава ретро - композиция за атракциони.
64.19

Мнение от Labros »

Фургона в Пловдив не става ли :?:
Администратор
Администратор

Labros написа:Фургона в Пловдив не става ли :?:
Става и той, но според информацията ми, в района на Горна Оряховица има и по - запазен фургон, чиито ремонт ще е с по - ниска себестойност.
64.19
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

В Горна - разпр. има такъв в зелен цвят (ако не го бъркам с някой друг).Когато на форумската среща минавахме оттам заради ремонтите в участъка Ресен - Поликрайще , в тъмното го видях при едни храсти , където имаше нещо като кула.Веднага след това следваше остра крива , минахме покрай депото и след 4-5 минути влязохме в центр. ГО.
Мястото , което указах е доста схематично , пък и видяно през нощта няма да е кой знае колко точно.Затова , който има възможност да се ориентира , може да отиде и да види вагона.

Мнение от lubo_katastrofata »

...
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Не съм ги снимал аз , снимките ги намерих в Европейската галерия , качени от M.R.Koblischka (e-mail: m.koblischka@mx.uni-saarland.de.). Ще взема да му пиша дали като е пътувал из нашата страна , не е попаднал на други такива вагони.
А иначе издирването продължава. :D
Публикувай отговор

Обратно към “ПРОЕКТИ | Forum projects”

Информация