Администратор
Не я е набарал Боян Манков, не я е пратил на оградата. Тя заради това, че е в такова състояние работи само по Бобов дол.bdz46 написа:184 може да е гробница, но 141 е крайно опасна и рискована. Аз им се чудя на акъла как изобщо са си помислили да я ползват в това състояние и кой ще е отговорен ако разоре линията някъде.
64.19

Като помощна на товарачки или на пътническите за Бд? Както казах освен за маневри за друго не трябва да се използва, а мен ако питате още на 01.01.2009 г. трябваше да се спре от експлоатация. Интересно такова не мре ли?
Щом върти само Дца-Бд значи, че върти много малко километри на ден (дали по 100 км на ден навърта). А ако са решили да я държат до разпад или докато навърти километри за ремонт и ако преди това не се разпадне, значи, че и идната година ще трови живота на хората от локомотивно депо Дупница.
Дано се усетят и вземат мерки преди да стане голямата беля, че ще станем за резил в цяла Европа като видят какви гробници на по 43 г. караме - неподдържани и морално остарели.
Виж в Чехия друга работа, ама тука страшно.
Интересно как имат сърце и разум като минава ТП да я пускат след това отново... не виждат ли опасността или го правят нарочно не мога да разбера... според мен ако недай си Боже стане белята ще го отнесат доста хора от депото - ремонтният персонал, че не се е погрижил да помогне до колкото е възможно да не се проявява толкова дефекта и може би началниците.

ххх
Последно промяна от 44142 на Съб Апр 10, 2010 10:37 pm, променено общо 1 път.

Техник

ххх
Последно промяна от 44142 на Съб Апр 10, 2010 10:38 pm, променено общо 1 път.

Техник

ххх
Последно промяна от 44142 на Съб Апр 10, 2010 10:38 pm, променено общо 1 път.

Техник

Администратор
След толкова писаници по форума, крайно време беше тази гробница да се спре. Ще припомня, че имаше заваравания по петите на тягите, което е опасно, защото при скъсване на заварката, ако тягата падне срещу движението ще стане мазало. Машината ще направи "овчарски" скок... Освен това, имаше доста други проблеми по рамата, открили са вътрешни пукнатини.44142 написа:42141 финишира. Депо ДЦА се оттърва от едната си 42. Напът е и другата да финишира.
64.19
Информация
Модератори