Страшен шифър.... Питах какво прави на централна гара Русе при все че се движи по девета и от Моста направо на Рр да обръща посоката и беж към Турция... Странно и disel е снимал на Русе тоя влак 

О, Велики Глъм, върни влаковете от единия център на Вселената до другия, че малките глъмчета да млъкнат, че ми надуват главата
(Русе-Димитровград 4647)
(Русе-Димитровград 4647)

Няма как да спира на Рр понеже Русе централна я водят гранична и там става връткането на локомотивите
Поредната простотия .... Не стига че е еднопътно Русе разпр-Русе ами с тия МБВ-та става пълна обърквация. И какъв е смисълът да обикаля по амнайсет хиляди пъти Русе разпр-Русе-Русе разпр.kgeorgiev написа:Няма как да спира на Рр понеже Русе централна я водят гранична и там става връткането на локомотивите

О, Велики Глъм, върни влаковете от единия център на Вселената до другия, че малките глъмчета да млъкнат, че ми надуват главата
(Русе-Димитровград 4647)
(Русе-Димитровград 4647)

В официалния сайт на компанията има само пристигане и заминаване от Бон и Черезкйой или както се казва... Единствения ориентир остава часът на явяване на бригадите, когато му дойде времето на влака. А той май още два пъти ще се движи 

(Русе-Димитровград 4647)
(Русе-Димитровград 4647)

Въпреки че ГОлямото депо е от Черно море до Мездра защо в русенския график пишат и Плевен като преди бяха в графика на ГО
Влакът ще се движи както следва:Vancho написа:В официалния сайт на компанията има само пристигане и заминаване от Бон и Черезкйой или както се казва... Единствения ориентир остава часът на явяване на бригадите, когато му дойде времето на влака. А той май още два пъти ще се движи
От Bonn до Çerkezköy (*) - в дните 13-ти , 27-ми август , 10-ти , 24-ти септември , 8-ми , 22-ри октомври и 5-ти ноември.
От Çerkezköy (*) до Bonn - в дните 19-ти август , 02-ри , 16-ти , 22-ри септември , 11-ти , 25-ти октомври и 8-ми ноември.
Данните са от сайта.
(*) за Ванчо и тези , които не могат да прочетат името на турския град - нарича се "Черкезкьой".Намира се в провинция Tekirdağ и има гара на линията Kapikule - Istanbul Sirkeci.Повече инфо - тук.

Хайде да не пренасяме спора и заяжданиците от другия форум. Че там един участник бързо се отказа да спори , след като детайлно обясних и поясних каква е действителността.Това , което съм пуснал е официалното наименование на селището , с което е известно по целия свят и като отидеш там , така ще го пише на табелите за означение.Просто не съществува никакъв друг начин за неговото написване.Забележи , че в сайта го пише по същия начин.Там дали някой изобщо ще се затрудни да го произнесе , как мислиш?
А колкото до това , че някои не можели да ги четат , както казваше един писател навремето: "Обща култура...... какво да се прави!".
И накрая - това не са йероглифи , а традиционни латински букви от турската азбука.Представям си , ако бях в Япония , Китай или Корея и пусна актуална информация от някоя тамошна гара.Гаранция , че щяхте само да виждате снимките.
А колкото до това , че някои не можели да ги четат , както казваше един писател навремето: "Обща култура...... какво да се прави!".
И накрая - това не са йероглифи , а традиционни латински букви от турската азбука.Представям си , ако бях в Япония , Китай или Корея и пусна актуална информация от някоя тамошна гара.Гаранция , че щяхте само да виждате снимките.

Информация
Модератори