Страшен шифър.... Питах какво прави на централна гара Русе при все че се движи по девета и от Моста направо на Рр да обръща посоката и беж към Турция... Странно и disel е снимал на Русе тоя влак  

О, Велики Глъм, върни влаковете от единия център на Вселената до другия, че малките глъмчета да млъкнат, че ми надуват главата
(Русе-Димитровград 4647)

(Русе-Димитровград 4647)

Няма как да спира на Рр понеже Русе централна я водят гранична и там става връткането на локомотивите

Поредната простотия .... Не стига че е еднопътно Русе разпр-Русе ами с тия МБВ-та става пълна обърквация. И какъв е смисълът да обикаля по амнайсет хиляди пъти Русе разпр-Русе-Русе разпр.kgeorgiev написа:Няма как да спира на Рр понеже Русе централна я водят гранична и там става връткането на локомотивите
 Само прави задръстване по прелезите
  Само прави задръстване по прелезитеО, Велики Глъм, върни влаковете от единия център на Вселената до другия, че малките глъмчета да млъкнат, че ми надуват главата
(Русе-Димитровград 4647)

(Русе-Димитровград 4647)

В официалния сайт на компанията има само пристигане и заминаване от Бон и Черезкйой или както се казва... Единствения ориентир остава часът на явяване на бригадите, когато му дойде времето на влака. А той май още два пъти ще се движи  

О, Велики Глъм, върни влаковете от единия център на Вселената до другия, че малките глъмчета да млъкнат, че ми надуват главата
(Русе-Димитровград 4647)

(Русе-Димитровград 4647)

Въпреки че ГОлямото депо е от Черно море до Мездра защо в русенския график пишат и Плевен като преди бяха в графика на ГО

Влакът ще се движи както следва:Vancho написа:В официалния сайт на компанията има само пристигане и заминаване от Бон и Черезкйой или както се казва... Единствения ориентир остава часът на явяване на бригадите, когато му дойде времето на влака. А той май още два пъти ще се движи
От Bonn до Çerkezköy (*) - в дните 13-ти , 27-ми август , 10-ти , 24-ти септември , 8-ми , 22-ри октомври и 5-ти ноември.
От Çerkezköy (*) до Bonn - в дните 19-ти август , 02-ри , 16-ти , 22-ри септември , 11-ти , 25-ти октомври и 8-ми ноември.
Данните са от сайта.
(*) за Ванчо и тези , които не могат да прочетат името на турския град - нарича се "Черкезкьой".Намира се в провинция Tekirdağ и има гара на линията Kapikule - Istanbul Sirkeci.Повече инфо - тук.

Хайде да не пренасяме спора и заяжданиците от другия форум. Че там един участник бързо се отказа да спори , след като детайлно обясних и поясних каква е действителността.Това , което съм пуснал е официалното наименование на селището , с което е известно по целия свят и като отидеш там , така ще го пише на табелите за означение.Просто не съществува никакъв друг начин за неговото написване.Забележи , че в сайта го пише по същия начин.Там дали някой изобщо ще се затрудни да го произнесе , как мислиш?
А колкото до това , че някои не можели да ги четат , както казваше един писател навремето: "Обща култура...... какво да се прави!".
И накрая - това не са йероглифи , а традиционни латински букви от турската азбука.Представям си , ако бях в Япония , Китай или Корея и пусна актуална информация от някоя тамошна гара.Гаранция , че щяхте само да виждате снимките.

А колкото до това , че някои не можели да ги четат , както казваше един писател навремето: "Обща култура...... какво да се прави!".
И накрая - това не са йероглифи , а традиционни латински букви от турската азбука.Представям си , ако бях в Япония , Китай или Корея и пусна актуална информация от някоя тамошна гара.Гаранция , че щяхте само да виждате снимките.

Информация
Модератори

4 та нали е затворена в Балкана. Откъде минават тези влакове ?
  4 та нали е затворена в Балкана. Откъде минават тези влакове ?