И още нещо. Простете невежеството ми, но съм абсолютен любител - та каква категория е точно "Чайката", че май трябва да променя заглавието на темата.

И не само те. Още от сутринта почнаха да нищят темата в "Тази сутрин" начело с педермето Виктор Николаев... звучало му като виц, че влакът е безопасен... ае п***а майна, ай върви карай по магистралата да те отнесат бесните джигити, да са чудиш ко да праиш... недей са има за мноу умен, че преди време беше стоял без автомобил, та знаеш кво е именно заради такива уроди.bobara_e_tuk написа:гледам господари на ефира и просто много интересно се подиграват с железницата
Аз споменах, че въпросния редуктор е бил проблемен и в Пд са чакали именно 46-205 след като обслужи злощастната чайка да я вдигат за РЕДУКТОР. Сигурация е имало ремонт на редуктора преди екипировъчния преглед. Вероятно не са затегнати.lok45111 написа:
3. На същия този деруктор е правен някакъв ремонт дни преди инцидента. Вероятно тогава, въпросните болтове или са навити без приспособления за предпазване от самолашкане(ексцентрици или федер-шайби), или са навити калпаво.
а хората от къде ще знаят, че влака ще дерайлира, че да скачат от влака в движение, значи поредните глупости от медиитеИван_Вълков написа:Онзи **** от нова телевизия пък направо се престара хората били скачали панически във движение , всичко стана за секунди , по някаква случайност пътувах във този влак и отново се наслущах на глупости по медиите.Надявам се да не сте ме псували много![]()
![]()
Давах интервю по нова......
Прав си.Та като гледам гдв за 2011 на 1 четене . виждам много малко 46локомотиви-8611/8614 8686/8687 и от и за карнобат на бургаската група на 8612/8613.Даже срещу 8626/8627 е записано лок 44lok45111 написа:Влаков локомотив е бил 46 205.1, който е последния излязъл от модернизация локомотив серия 46 200. За да се изтумби така редуктора има само две възможни причини - или са липсвали голяма част от болтовете, или редуктора се е разпаднал, в следствие на което се е изкъртил капака и е изхвърчал назад. Румънските дараци имат проблеми с механиката, но доколкото знам на 46 2ХХ, редукторите са хърватски... И сега вече някой сериозно ще загази, задето обра париците на БДЖ с малоумна концепция за модернизация.bobara_e_tuk написа:в БТВ казаха, че е имало проблем и в локомотива, но не разбрах какъв е бил
Абре ти недей обръща толко внимание какво са писали... те на някои влаци пишат лок 43, а са за 44, на някои пишат 42, а вървят с 43 или 45 и така.Javor Manov написа:Прав си.Та като гледам гдв за 2011 на 1 четене . виждам много малко 46локомотиви-8611/8614 8686/8687 и от и за карнобат на бургаската група на 8612/8613.Даже срещу 8626/8627 е записано лок 44lok45111 написа:Влаков локомотив е бил 46 205.1, който е последния излязъл от модернизация локомотив серия 46 200. За да се изтумби така редуктора има само две възможни причини - или са липсвали голяма част от болтовете, или редуктора се е разпаднал, в следствие на което се е изкъртил капака и е изхвърчал назад. Румънските дараци имат проблеми с механиката, но доколкото знам на 46 2ХХ, редукторите са хърватски... И сега вече някой сериозно ще загази, задето обра париците на БДЖ с малоумна концепция за модернизация.bobara_e_tuk написа:в БТВ казаха, че е имало проблем и в локомотива, но не разбрах какъв е бил
Защото е прекалено толерантен и "мек" към подчинените си !lok45111 написа: А Изпълнителния директор... Той няма защо да си отива, по-скоро трябва да си отидат средни управленски кадри на ниво "основно депо" и дирекция "ЕТО" в ЦУ!