Администратор
Абе тоя влак добре беше да се даде или на Сф или на депо Ва.belata2 написа:То ГО-простотията граница няма.Може да доидат до ВА "безслужба" да го вземат.Само как бригадите ще се сменят за 1минута ми е много интересно ама да видим.Само и само те да го карат ще закъснеят влака още първия ден ГОляма работа са беее няма що.

Обратна връзка:
Немците имат ICE - Т , ние пък имаме тъкмо две - ICE - BW и ICE - VW , рес. Burgas Weekend и Varna Weekend.
Такава гавра с българския език не съм очаквал , че ще има и то по отношение на железниците.Но нали в нашата реч има толкова чуждици - колко хора например при изказване на бладагодарност , казват "Благодаря"? Аз през последните няколко месеца не съм чул нито един.Постоянната дума е "Мерси" , идваща от френски език.
Такава гавра с българския език не съм очаквал , че ще има и то по отношение на железниците.Но нали в нашата реч има толкова чуждици - колко хора например при изказване на бладагодарност , казват "Благодаря"? Аз през последните няколко месеца не съм чул нито един.Постоянната дума е "Мерси" , идваща от френски език.
Обратна връзка:
Да не забравяме, че един от основните контингенти на железницата ни са възрастните хора, които също като мен не желаят и не употребяват думата "Уикенд". Но по-тревожното е, че след "Уикенд" идва и "Трен" и "Стейшън" и т.н. Но такава е и държавата ни ... вече и децата не знаят, че в НС има народни представители, а не депутати.
Да пресметнем евентуалното закъснение на 2691 :
--поради ремонта между Чб-рп.Хм - ако има временно ограничение 25 км/ч
+3-4 мин.
--гара Пл-2-ри коловоз 40 км/ч (целия)+2 мин.
--обход между ГО-Дц път 1 -автоматично+1 мин.
--25 км/ч-свлачището до Дф +2 мин.
--и накрая ако локомотивът е до 100км/ч -поне още 5-7 мин.
ЧЕСТИТО
--поради ремонта между Чб-рп.Хм - ако има временно ограничение 25 км/ч

--гара Пл-2-ри коловоз 40 км/ч (целия)+2 мин.
--обход между ГО-Дц път 1 -автоматично+1 мин.
--25 км/ч-свлачището до Дф +2 мин.
--и накрая ако локомотивът е до 100км/ч -поне още 5-7 мин.
ЧЕСТИТО

Информация
Модератори