Тя е 44, но си е катърче - това се има в предвид.disell написа:Свери си часовника44142 написа:151 не е бегачка но виж 152 е друго.точно 151е 44.

Администратор
Много несериозно казано. Ако Сф са били с дебела машина и не са подпирани, нормално. Ако ГО са били с тънка машина или са подпирани, пак и за тях нормално.Nikss написа:Първо да съобщя за 2692:
на входния на Чб точно в 20:07 ч., което е с 4 мин по-добро постижение от колкото на 2-ри Май. Цялата равносметка е, че софиянци карат двата влака със 5,5 мин по-бързо отколкото горнооряховци.![]()
![]()
![]()
Иначе днес:
20233 с 45 175.7
4612 с 44138.6 на Чб 17:47-17:48 ч.
Айде стига с това кой как кара! Като получиш квалификация "машинист - локомотивен" и поработиш някоя и друга година, тогаз давай оценка.
За да няма конфликти, утре ще трия сериозно в тая тема и следващи издънки ще наказвам!
Обратна връзка:

Само да споделя мнение , базирано на лични впечатления - два различни дни в рамките на една седмица, един и същи номер влак , една и съща композиция , съставена от 63-ки , една и съща машина (нито софийска , нито горнооряховска).Първият път локомотивната бригада бе софианци и влакът бе с 3 минути преди време в крайна гара.Вторият път бе с горнооряховци и закъсня с 11 минути отново в крайна гара.
Повече няма какво да кажа.Лично сверих номерата на 63-ките и локомотива.Съвпадаха.Нямаше нито непредвидени спирания , нито големи престои.
На мен ми е много чудно как северният Weekend е навреме , при положение , че 63-ките в него са ограничени до 100 км/ч.При нормални изчисления съм смятал с калкулатор за всяко едно междугарие и от София до Варна се получават някъде около 7-8 минути закъснение от редовното разписание , което е подадено в сайта на БДЖ.Изключено е в този случай да се кара до 100 км/ч , ами някой надвишава скоростта.
Повече няма какво да кажа.Лично сверих номерата на 63-ките и локомотива.Съвпадаха.Нямаше нито непредвидени спирания , нито големи престои.
На мен ми е много чудно как северният Weekend е навреме , при положение , че 63-ките в него са ограничени до 100 км/ч.При нормални изчисления съм смятал с калкулатор за всяко едно междугарие и от София до Варна се получават някъде около 7-8 минути закъснение от редовното разписание , което е подадено в сайта на БДЖ.Изключено е в този случай да се кара до 100 км/ч , ами някой надвишава скоростта.

Информация
Модератори