Последно промяна от VESO на Чет Сеп 02, 2010 8:22 pm, променено общо 1 път.
Не знам, Весо. Преди 4 месеца (около 6-ти Май) пак така се движиха 4 поредни дни. Дори софиянци успяха да се облажат на отиване (05.05.2010 г.)VESO написа:Както при южната , така и при северната дестнинация са постъпили.Интересно обаче защо влаковете ще се движат 4 поредни дни.Нямаше ли да е най - удачно на 3-ти да отиват до морето , а на 6-ти да се връщат?
И на мен ми е странно , но аз си мисля , че утре (3-ти) 8691 ще се движи към Бс , няма как .VESO написа:Както при южната , така и при северната дестнинация са постъпили.Интересно обаче защо влаковете ще се движат 4 поредни дни.Нямаше ли да е най - удачно на 3-ти да отиват до морето , а на 6-ти да се връщат?
Ами дори и сега няма как да има влак 8692 на 5ти, защото няма как да се върне 8691 че да има композицоя за 8692 на 6ти........VESO написа:Ами Ванчо , представи си , че ти си обикновен човек , изкарващ си отпуската в Бургас , която ти свършва на 5-ти , работиш в частна фирма и ти е наредено на 6-ти да си на работа.Още с идването си предварително си закупил билет за 8692 именно на 5-ти.Тръгваш в неделята да се прибираш и си изненадан неприятно , че влакът , за който си закупил билет не се движи.Касиерката ти предлага да ти завери за претъпкания "Сл.бряг" (интересно как ще ти даде място за него) , а ти точно заради това не си го избрал - за да пътуваш спокойно с Уикенда.Да , но "Уикенд" ще има чак в понеделник , когато си на работа.Какво правим?