Мнение от 46 242 »

Последно, де ще одят, и до 120 или 125 ще търкалят ?
:lol:

Мнение от nikol4yy »

Ми засега незнам де ще ходят. БДЖ казва последната дума винаги много късно, както до преди няколко месеца дажаше късно заплатите. :D :D Всичко става в последния момент :D .

Мнение от 46 242 »

Админа знае, нему джокер му нетребе
:D

Мнение от nikol4yy »

Той да не е гадател. ( в кръга на майтапа , Марио не се сърди :wink: )
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

46 242 написа:Последно, де ще одят, и до 120 или 125 ще търкалят ?
:lol:
Сертифицирани са за 140. :wink:
Всички истински мъже бачкат в БДЖ!

Мнение от nikol4yy »

И с някой лок. 44 супер ще е работата 8) .

Мнение от 46 242 »

Айде де, кой ще изплюе камъчето.

Мнение от svd90 »

Нали се каза ,че ше са на Янтраата. Едва ли в последния момент БДЖ ще си променят малоумното решение :D Освен ако не решат да ги пуснат на някой пътнически влак :lol: :lol: :lol:
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Айде сега пък на пътнически... :evil: Янтрата според мен ще почака, Слънчев бряг ми се струва, че ще намаже. 8)

Мнение от svd90 »

От БДЖ-то вече всичко очаквам :lol:
Иначе преди 3-4 дни като им писах имейл ми отг.че на Сл.бряг няма да се сменят на този етап вагоните

Мнение от nikol4yy »

Абе Ники моли се ти за Янтрата, че и ние от северна България да се порадваме на нови вагони :) :wink: .

Мнение от Vancho »

А, недей така. То ако ГО не са първи във всичко не може тъй. Какво е това чудо ? ГО са най важни за тях локомотивите, за тях влаковете, за тях вагоните, всичко за тях. А това че първото депо в България се води техен филиал к'во ги боли фара тях :? Лютеници, урини, всичко могат да хвърлят, щото те са ГОлямото село на МАЛКАТА ни железница.

Мнение от nikol4yy »

Ванчо знам че машинистите от ГО са кофти ама не казвай че града е село щот не е. Както и да е ГО ще ви даде чистите вагони на Янтрата за Дунава и сигорно ти ще си доволен от това пък и вие от Русе го заслужавате щото сте най-откъснати от БДЖ на вас мн. рядко ви дават нови вагони и т.н.
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Има много логика в думите ви... като се замисля май сте прави, че може да отидат в ГО, но всичко може да се очаква преди пускането им. Каквото и да стане... здраве да е. Нали е все за БДЖ, пък къде... според мен е без значение. Нали не е за ЦФР или друг превозвач. Да се движат и печелят. Това е най-важното. Останалото е чесане на езици. Аз принципно съм доволен от вагоните на Янтрата... чисти са, е, малко поскърцват на кривите, но според мен именно защото са запазени няма да бъде сменен състава на Янтрата. Има много по-спешни и чакащи от нея - Слънчев бряг и Дианата. Редно е някой от тях да намаже, че там положението е от трагично по-трагично.

Мнение от nikol4yy »

Прав си че във вагоните на Янтрата "има още хляб" ама дочух един разговор че уж щяло да има вагони и за Янтрата ама незнам. Аз иксам да тръгнат на който и да е БВ или БВЗР , защото повечето от 63-те отвътре са много мръсни.
Публикувай отговор

Обратно към “Дискусии | Discussions here”

Информация