Интересно откъде и защо нея са пратили (не, че има нужда от бърза машина на тоя влак). Интересно вчера кои машини са били на Уикендите.42 072.9 написа:И 44 100 начело ....

Е това вече е нещо другоstani_46001 написа:Ето го днешния влак "Варна Уикенд". http://vbox7.com/play:ef70464d Машината е 44118 и беше малко понадраскана.
Ааа стига толкоз мъки за моите хора... всеки да си знае мястото. Вече заваляха първите негативни мнения от "новите" вагони. Хората са доволни от 63-ките, поне са с климатик и не са толкова грозни отвън. Питаха ме дори дали ще върнат добрите стари вагони, а аз отговорих, че всички на това се надяваме, тъй, че нека "разумните" хора, взимащи решения от високо ниво да направят правилното, за да не страдат всички.46 242 написа:Дали днес 8691 ще си поеме отново септемврийчетата,как мислите? Ще ми се да го пробвам,но да не се излъжа да попадна на ваг 63
Ами бездейства... същото е положението и със 3-те вагончета на 2691/2692. Би било хубаво септемврийските 44 да правят размени с Чайката когато не са на Уикенда, че там вагоните са отврат, ама кой да слуша...!?!46 242 написа:И състава бездейства повече от 36часа,егати...А не допускате ли че пътува в съботната Чайка?