84 - първокласенVESO написа:Грешка съм открил и в бюфета на Дианата.Ако се вгледате внимателно в номера , излиза наяве.

Не вярвам да е грешка. По-скоро има промени в значението на цифрите, защото ABbds вагоните също са 84, и то навсякъде.07 написа:84 - първокласенVESO написа:Грешка съм открил и в бюфета на Дианата.Ако се вгледате внимателно в номера , излиза наяве.и купеен
На дианата и чайката бюфетите са бивши вагон ресторанти от сините (поне за чайката съм 99% сигурен)

Тия вагони на Чайката и Дианата ги водят ресторанти,а НЕ бюфети.bdz46 написа:Не вярвам да е грешка. По-скоро има промени в значението на цифрите, защото ABbds вагоните също са 84, и то навсякъде.07 написа:84 - първокласенVESO написа:Грешка съм открил и в бюфета на Дианата.Ако се вгледате внимателно в номера , излиза наяве.и купеен
На дианата и чайката бюфетите са бивши вагон ресторанти от сините (поне за чайката съм 99% сигурен)

Много е вероятно да си прав, Красене, тъй като съм си купувал разни работи от бюфетите и на БВ и на УБВ и забелязах, че цените са почти еднакви [вече зависи до конкретния договор и конкретната фирма, която спечели търга за предлагането на тези услуги (ако изобщо има такъв...а дано не е такаKRAKOMOBILA написа:Според мен (може и да греша), наема не е по категория на влак, а по изминати километри, или време на наема.

Информация
Модератори