Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Твърдя , че в момента няма друг такъв в движение.Не съм обикалял вагонните райони , но ако на някой му се разправя , да отиде и да провери.
Техник
Обратна връзка:
Аватар
Техник

Мнение от bdz46 »

VESO написа:Твърдя , че в момента няма друг такъв в движение.Не съм обикалял вагонните райони , но ако на някой му се разправя , да отиде и да провери.
Това обяснява напълно, защо номера не е 001, след като е единствен (в движение).
Аватар
07
Аватар

Мнение от 07 »

VESO написа:Грешка съм открил и в бюфета на Дианата.Ако се вгледате внимателно в номера , излиза наяве.
84 - първокласен :twisted: и купеен :D На дианата и чайката бюфетите са бивши вагон ресторанти от сините (поне за чайката съм 99% сигурен)
Техник
Обратна връзка:
Аватар
Техник

Мнение от bdz46 »

07 написа:
VESO написа:Грешка съм открил и в бюфета на Дианата.Ако се вгледате внимателно в номера , излиза наяве.
84 - първокласен :twisted: и купеен :D На дианата и чайката бюфетите са бивши вагон ресторанти от сините (поне за чайката съм 99% сигурен)
Не вярвам да е грешка. По-скоро има промени в значението на цифрите, защото ABbds вагоните също са 84, и то навсякъде.
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

bdz46 написа:
07 написа:
Не вярвам да е грешка. По-скоро има промени в значението на цифрите, защото ABbds вагоните също са 84, и то навсякъде.
Тия вагони на Чайката и Дианата ги водят ресторанти,а НЕ бюфети.
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Ако е ресторант , 3-тата двойка цифри ще e 88.
Техник
Обратна връзка:
Аватар
Техник

Мнение от bdz46 »

Nikss написа:
bdz46 написа:По-скоро има промени в значението на цифрите, защото ABbds вагоните също са 84, и то навсякъде.
Тия вагони на Чайката и Дианата ги водят ресторанти,а НЕ бюфети.
ABbds са 25 метровите велосипедни вагони.
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Техник
Обратна връзка:
Аватар
Техник

Мнение от bdz46 »

VESO написа:http://bgphoto.net/photos/1565/o632864311320312500.JPG
На този пък има шаблон RIC, но номера не отговаря на това.
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Снимката е на "Сл.бряг" и е правена одавна.Тогава един познат сподели , че след като един вагон като показания е за 160км/ч , няма никакъв проблем да е сертифициран и да напуска пределите на страната.Според мен обаче първата двойка цифри трябва да се промени на 51.

Мнение от Labros »

Подобен на външен вид вагон-бюфет като на "Дияна"-та,съмо че вътре с купета и бар-плот имаше до преди 3-4 години в състава на 1620/1623.

Мнение от Labros »

Понеже вече са забелязва липсата на бюфет-вагони по някои влакове,където имаше такива (причината естествено са високите наеми), та искам да попитам- еднакъв ли е наема за УБВ и БВ...
Гост
Гост

Мнение от Гост »

Според мен (може и да греша), наема не е по категория на влак, а по изминати километри, или време на наема.
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Не знам какви са клаузите , касаещи наема , между фирмата , стопанисваща вагона и превозвача.Доколкото знам дружеството , което стопанисва бюфета в състава на 9621 / 9622 плаща наем въз основа на пропътувани километри.При Дианата може да се плаща въз основа на времеви индикатор.
Модератор
Обратна връзка:
Аватар
Модератор

Мнение от pavkata_zaraboy86 »

KRAKOMOBILA написа:Според мен (може и да греша), наема не е по категория на влак, а по изминати километри, или време на наема.
Много е вероятно да си прав, Красене, тъй като съм си купувал разни работи от бюфетите и на БВ и на УБВ и забелязах, че цените са почти еднакви [вече зависи до конкретния договор и конкретната фирма, която спечели търга за предлагането на тези услуги (ако изобщо има такъв...а дано не е така 8) 8)]. По-любопитното в случая е, че бюфетът на "Чайката" 3601 и двата пъти, когато съм пътувал беше изцяло празен, докато бюфетите на 2611 и 2610 обикновено се пукат по шевовете! :shock: :shock:
Публикувай отговор

Обратно към “Дискусии | Discussions here”

Информация