Предлагам Плевен да си остане форумна среща за през януари месец , защото за сега е трудно събирането на представителна форумска група ! За сега да го дадем малко по-скромно с ходене до Видин / никога не съм бил там и ми е много любопитно ./ и се запознаем до къде са го докарали с моста над Дунав !lok45111 написа:Добре, нека се организира малка група за 12.12.2009 г., аз ще съм на линия за събитието - последно дестинацията остава ли Плевен или ще отидем да видим Росен от Видинstankos написа:За 12.12.2009г. съм все още свободен ! Ако искате да се организира малка група за тогава !

Администратор

Ей,чукча иска в съюза на писателите , не иска в съюза на читателите !!!
Пуснах най-прост въпрос : КОИ МОЖЕ И ИСКА ДА ПЪТУВА С МЕН НА 12.12.2009г. ДО ВИДИН ?
Плевенска среща сега не може да се осъществи поради многото заети и възпрепятствани по други причини форумци !
Нямам нищо напротив проект за Дунав мост - 2 , но както и всички останали проекти ще се проведе в работен ден , за да се поиска разрешение , преминаване на инструктаж за безопастност за навлизане на строителната площадка ! Аз в работен ден не мога да присъствам !
За останалите коментари си има тема .
Пуснах най-прост въпрос : КОИ МОЖЕ И ИСКА ДА ПЪТУВА С МЕН НА 12.12.2009г. ДО ВИДИН ?
Плевенска среща сега не може да се осъществи поради многото заети и възпрепятствани по други причини форумци !
Нямам нищо напротив проект за Дунав мост - 2 , но както и всички останали проекти ще се проведе в работен ден , за да се поиска разрешение , преминаване на инструктаж за безопастност за навлизане на строителната площадка ! Аз в работен ден не мога да присъствам !
За останалите коментари си има тема .

Администратор

Администратор
Ето това е приказка, Роско!rosko0172 написа:Аз пък ще ви чакам на гарата във Видин,а може пък и да дойда до Бойчиновци с 7621 и да попътувам обратно с вас към дунавския град с 7620.Марио ще ти звънна по тела и ще се разберем.
На колегата Станко вече и билета му е на лице, прясно издаден от компетентните служби на "Вазов №3"

64.19

Администратор
Информация
Модератори