На коя дата е най - удобно да се проведе срещата в Плевен?

Общо гласове: 14
12.12.2009 г. (2) 14%
20.12.2009 г. (12) 86%
Координатор УС
Аватар
Координатор УС

Мнение от stankos »

lok45111 написа:
stankos написа:За 12.12.2009г. съм все още свободен ! Ако искате да се организира малка група за тогава ! :)
Добре, нека се организира малка група за 12.12.2009 г., аз ще съм на линия за събитието - последно дестинацията остава ли Плевен или ще отидем да видим Росен от Видин 8)
Предлагам Плевен да си остане форумна среща за през януари месец , защото за сега е трудно събирането на представителна форумска група ! За сега да го дадем малко по-скромно с ходене до Видин / никога не съм бил там и ми е много любопитно ./ и се запознаем до къде са го докарали с моста над Дунав !
Администратор
Администратор

Мнение от Mario Evstatiev »

Няма проблем от мен, стига на някой друг да му се пътува и да изберем подходяща дата за Видин. Аз на 20-ти не мога да мърдам никъде.
64.19
Координатор УС
Аватар
Координатор УС

Мнение от stankos »

За мен единствената свободна дата през Декември е 12-ти !
Нека който е свободен за тогава и му е възможно да пътува с нас пусне едно бързо потвърждение !
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Еее... голямо мазало стана вече с тоз Плевен... дайте през Януари да организираме една среща като хората и да приключим въпроса, че се изтърка от дискутиране. :? За Видин ще се мисли по-нататък. Може като проект да се оформи за Дунав мост - 2. :wink:
Координатор УС
Аватар
Координатор УС

Мнение от stankos »

Ей,чукча иска в съюза на писателите , не иска в съюза на читателите !!!
Пуснах най-прост въпрос : КОИ МОЖЕ И ИСКА ДА ПЪТУВА С МЕН НА 12.12.2009г. ДО ВИДИН ?
Плевенска среща сега не може да се осъществи поради многото заети и възпрепятствани по други причини форумци !
Нямам нищо напротив проект за Дунав мост - 2 , но както и всички останали проекти ще се проведе в работен ден , за да се поиска разрешение , преминаване на инструктаж за безопастност за навлизане на строителната площадка ! Аз в работен ден не мога да присъствам !
За останалите коментари си има тема .
Администратор
Администратор

Аз ще пътувам със Станко на 12.12.2009 г.
64.19

Мнение от rosko0172 »

Аз пък ще ви чакам на гарата във Видин,а може пък и да дойда до Бойчиновци с 7621 и да попътувам обратно с вас към дунавския град с 7620.Марио ще ти звънна по тела и ще се разберем.
Администратор
Администратор

rosko0172 написа:Аз пък ще ви чакам на гарата във Видин,а може пък и да дойда до Бойчиновци с 7621 и да попътувам обратно с вас към дунавския град с 7620.Марио ще ти звънна по тела и ще се разберем.
Ето това е приказка, Роско!

На колегата Станко вече и билета му е на лице, прясно издаден от компетентните служби на "Вазов №3" :wink: Остава само да направим хубави снимки, да пием по някоя и друга бира и да си прекараме добре на пук на душманите!
64.19

Мнение от rosko0172 »

Бъдете сигурни,че и снимки ще се направят и по бира ще пием и добре ще си изкараме.Всичко ще бъде на шест! :wink:
Координатор УС
Аватар
Координатор УС

Мнение от stankos »

Много голямо БЛАГОДРЯ на Марио !
С нетърпение очаквам да видя Видин и на място да се запознаем със строежа на новия мост над Дунава !
Радвам се също на любезния домакин , защото този град ми е пълна мъгла !
Всеки ,който има възможност е добре дошъл !

Мнение от rosko0172 »

И аз искам да поканя всички,които имат възможност,наистина са добре дошли и дано се съберем повече хора.Само да има потвърждение,за да знам колко коли да ни чакат,нали трябва да посетим и строителната площадка на моста,пък и по инфраструктурата има какво да се види и заснеме.
Зам. Администратор
Обратна връзка:
Аватар
Зам. Администратор

Мнение от bdz_bg »

Аз заявявям,че категорично не мога да дойда инече с удоволствие бих дошъл.Роско,благодаря ти сърдечно за поканата! :)
Пътувай с влак - спаси природата !
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Аз също съм възпрепятстван! Лятото с удоволствие ще ти дойда на гости Роско! :) :wink:
Администратор
Администратор

За сега за срещата във Видин на лице сме само аз, Станко и естествено Росен. Въпреки това, смятам, че ще отметнем доста задачки и ще свършим добра работа в дунавския град.
64.19
Координатор УС
Аватар
Координатор УС

Мнение от stankos »

Човек предполага , Господ разполага ! :)
Каквото свършим , свършим , важното е да си прекараме приятно , и дано Бог и Пагодата бъде с нас ! :wink:
Заключено

Обратно към “Архив "Трейнспотинг, ГДВ, мероприятия и общи теми"”

Информация