Обратна връзка:

Мнение от shotik »

pavel написа:Ето едно филмче за историята на софийските трамваи:

http://www.zamunda.net/details.php?id=149281&hit=1
Дай линк по друг начин,трябва регистрация ,за да се види,а не всеки я има .
Обратна връзка:

Мнение от pavel »

Е трябва, нема начин. Но не отнема кой знае колко време и е безплатна. Иначе аз го имам свален, но си е бая голям файла и няма как да се прати по и-мейл. Освен ако на сървъра не се намира малко място, където да се качи и който иска, да си го сваля....

Мнение от emm_1968 »

Между другото, вече пристигнаха 5 единици ПС от Лайпциг (3 мотриси и 2 ремаркета). Чакаме още пет в края на седмицата ...
Обратна връзка:

Мнение от pavel »

А подписа ли се договор за доставка на нови нископодови трамваи CAF - испанско производство? Щото нашите трамваи са най-зле в цяла Европа. Дори при съветските боклуци РВЗ-6 и КТМ - 5, при все че са просто ужасни, го няма това "тънгър-дънгър-тънгър-дънгър".
Администратор
Администратор

Мнение от Mario Evstatiev »

emm_1968 написа:Между другото, вече пристигнаха 5 единици ПС от Лайпциг (3 мотриси и 2 ремаркета). Чакаме още пет в края на седмицата ...
Съгласувано с Изпълнителния директор на "Столичен Електротранспорт" ЕАД, група представители на Сдружение "Български Локомотивен Форум" ще посети и разгледа мотрисите тип Т4DM в периода 19-21.05.2010 г. и ще публикуваме снимки на новата тяга.

Иначе да се надяваме да дойдат още нови секции, които да допълнят парка на градския транспорт в София барабар с новите тролеи през Август.

Мнение от emm_1968 »

pavel написа:А подписа ли се договор за доставка на нови нископодови трамваи CAF - испанско производство?
Не, доколкото разбрах търга е прекратен на ранен етап поради нередности в документите. Освен CAF документи бяха подали и Ансалдо Бреда.
Координатор УС
Обратна връзка:
Аватар
Координатор УС

Мнение от NiGhtPiSH »

Немците ободрудваха ли вече пляките?

А за кой път пропада търга за нови трамваи, че не мога да си спомня вече?

София трябва да има нови нископодови трамваи барабар с откриването на втора линия на метрополитена за да се разкарат напълно (с оставен по един музеен) от серии 300 и 400.
"Бирата е най-великото изобретение. Колелото също не е зле, но не върви с пържени картофки."

Мнение от emm_1968 »

Тези не плякат, и - да, първите са оборудвани, преминаха пробите и чакат документи от СО.

Мнение от emm_1968 »

Вече 15 единици ПС пристигнаха от Лайпциг.
Администратор
Администратор

emm_1968 написа:Тези не плякат, и - да, първите са оборудвани, преминаха пробите и чакат документи от СО.
Ето ги хубавиците:

С благодарности към "Столичен Електротранспорт" ЕАД за подкрепата и съдействието!

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Мнение от plastikat »

изглеждат ми малко като набори на баба ми .............. но дано излязат сполучливи
Обратна връзка:

Мнение от SoAlien »

Това ли ще са новите трамваи ? Мислех, че малко поне ще приличат на онзи синичкия дето ескпериментално се движеше до площад Журналист, нископодовия, мисля, че се сещате...
Техник
Обратна връзка:
Аватар
Техник

Мнение от bdz46 »

Онзи беше нов. Тези са стари.
Обратна връзка:

Мнение от SoAlien »

Ясно. Ама ние сега май имаме по-хубави от тези (съдя като обикновен пътник, а не инж) ...
Администратор
Администратор

SoAlien написа:Ясно. Ама ние сега май имаме по-хубави от тези (съдя като обикновен пътник, а не инж) ...
Аз пък съдя, че тези мотриси са идеалното решение за момента да се закърпи положението с нужда от 1435 мм трамвайни мотриси. Вчера се правеха проби в Искър и успях да попътувам, смятам, че няма от какво да се оплачем. Единственото, което ми направи впечатление е мялко тесничката пътека между седалките в салона, което за София ще е проблем. Но ще видим.

Като управление са добри машини, тиристорни са, с подобрена система за вентилация и отопление. Имат информационна система за съобщаване на спирките, салонни табла и електронни табели.
Публикувай отговор

Обратно към “Да си поговорим за железници | Let's talk about railways”

Информация