Мнение от DarkLok »

колега някой чукча ти подава грешна информация
ето тук има хубаво и голямо по обем инфо за мечтата и Кондор-а
http://airwar.ru/enc/craft/an225.html
http://airwar.ru/enc/craft/an124.html

волгата има 10 кондора от който няколко са закупени от ввс на руската федерация имат поръчка за още 5 в момента а общо цивилните до сега са 28 а ВВС на русия имат 25

а в 2012 просто беше невероятен и аз го гледах :lol:
Powred by NOKIA N900 Connecting Freedom aka Linux inside MacOS outside
Изображение
Администратор
Администратор

Мнение от Mario Evstatiev »

Мерси за инфото!

За Ан-124, прекрасен самолет е, дано по - често идва към София. Двигателите на "Антонов" от голямата серия имат характерен леко пискливо - свистящ звук, незабелязван при други типове джетлайнъри. По това лесно се различава идващата "голяма птица".

За Ан-225, рано или късно ще му се наложи да кацне и в София. Хайде стига са облагодетелствали Атина и Истанбул.
64.19
Администратор
Администратор

Тъкмо се бях разтъжил, че не е имало посещение на 124-ка в Сф и снощи е даден за 18:00 да пристигне за гориво RA-82074, след което в 20:00 да отлети. Не е захождал над града, излитането също е било на Изток.
64.19
Администратор
Администратор

В 18:12 с тътен отново Ан-124-100 в София. След известно прекъсване, гиганта отново властва на софийското летище.
64.19
Гост
Гост

Мнение от Гост »

Имам един приятел от съседния блок, на когото баща му работи на летището и двадесет години е бачкал като механик по Антонов, Бойнг и отскоро по Еърбъс-ите. Ще се радвам да поднеса снимки и информация от вътре. Очаквайте включване :wink:
Обратна връзка:
ан124

Мнение от shotik »

Вчера към 7.20 ч като отивах на работа Руслан беше на летището,но днес като се връщах го нямаше,вероятно е заминал.
Снощи по дискавъри даваха за големите машини и за самолетите беше за Мрия,товар за превоз 190 тона,интересно беше !

Мнение от zhivko88 »

Днес докато бях на гости в админа имах удоволствието да видя и да чуя прелитащ над блоковете С 17. Самолета е толкова угробен, че все едно си до него а като гледаш след това другите пътнически ти се струват като малки чесни :lol:

Мечтата ми е на мен да вия някой ден и С 54 но сигорно затова трябва да ходя в музей :D
Администратор
Администратор

zhivko88 написа:Днес докато бях на гости в админа имах удоволствието да видя и да чуя прелитащ над блоковете С 17. Самолета е толкова угробен, че все едно си до него а като гледаш след това другите пътнически ти се струват като малки чесни :lol:

Мечтата ми е на мен да вия някой ден и С 54 но сигорно затова трябва да ходя в музей :D
С17А беше ми любимец едно време преди да имам щастието да пипна "контролер" на "кака ви Ан-ка"(124-та). Реално сравним С17 е екато Ан12 с Ан124.

Мнение от zhivko88 »

Разбира се! Руските самолети са уникални особено Антоновите както по големина и възможности така и по ЗВУК 8)
Администратор
Администратор

Преди 7-8 мин. отново тътен и рев над "Витиня". Големия брат излетя по 27 и предизвика писъци на аларми, дрънчане на джамове и попържни от страна на живущите в района.
Обратна връзка:
самолети

Мнение от shotik »

Тази вечер се натъкнах на тези 180 снимки на руски самолети

http://fishki.net/comment.php?id=40262

само на една снимка забелязах грешка,пише Ил-18/който е с четири мотора и е витлов/,а това е Ту-104-първия съветски реактивен пътнически самолет,който още в началото на 60 -те години на миналия век кацаше на летище София.
Администратор
Администратор

Вчера пак имаше "Руслан" в София, вероятно кара оборудването за визитата на Путин. Излетя късно снощи и с мощен тътен мина над града. Днес се чака втори "Руслан".
Обратна връзка:
Mria

Мнение от shotik »

Ето пресен материал за най - големия самолет Мрия Ан 225

http://www.vasi.net/community/kartinki/ ... an225.html
Публикувай отговор

Обратно към “Нещата от живота | Matters of Life”

Информация