Администратор
Лъчо,БДЖ написа:Така да бъде щом казвате !
Само че, сложете редактиране на постовете в този подфорум, защото е гадно, ако забележа грешка да не мога да я едитна
никой не е казал, че няма да се вземат мерки! Просто е редно и правилно тази драстична промяна да се обсъди сериозно на всички нива във форума, от техническия съпорт, през екипа та до потребителите.
64.19

Казах просто че сте прави. В нито едно свое мнение не съм казал "моментално преминаване на 3-ката". Тук горе просто спорехме за плюсовете и минусите на phpbb2 и phpbb3, всички вие ме изкарахте, че желая преминаването на форума на phpbb3. Не искам такова нещо. Просто, пак казвам - спорехме за системитеlok45111 написа:Лъчо,БДЖ написа:Така да бъде щом казвате !
Само че, сложете редактиране на постовете в този подфорум, защото е гадно, ако забележа грешка да не мога да я едитна
никой не е казал, че няма да се вземат мерки! Просто е редно и правилно тази драстична промяна да се обсъди сериозно на всички нива във форума, от техническия съпорт, през екипа та до потребителите.

Глобален модератор
Момчета успокойте страстите!, помислете и тогава пишете!, в противен случей, знаете какво следва...
В спора се ражда истината!. - А тя боли!!!. http://fedya.snimka.bg/daily/lokomotivi ... 9.18147603

Администратор

Защо да правя специална таблица, като такава вече има ?
За англо-говорящите (за предпочитане): тук
За предпочитащите български език (с не особено добър превод от гугъл, превъртете по-надолу на страницата за да прочетете всичко): тук
Аз не държа непременно преминаване на тройката, вие искате таблица, ето ви я !
За англо-говорящите (за предпочитане): тук
За предпочитащите български език (с не особено добър превод от гугъл, превъртете по-надолу на страницата за да прочетете всичко): тук
Аз не държа непременно преминаване на тройката, вие искате таблица, ето ви я !

Labros написа:Агент, казах ти- форума си седи така (естествено са му направени необходимите ъпгрейди) от както ти дори и не си знаел за неговото съществуване. Айде спри да създаваш смут с тая проклета "тройка". На хората от форума не им се виси с главата надолу като прилепи.
? Марио поиска да дам данните - ето, изложих ги. Какъв е проблема, че съм дал едни данни ! ок. Преставам да пиша повече в тази тема. Аз просто казвам какво е хубавото на едната, не казах че не харесвам тази и не казах че искам форума да бъде със сменена система. Уви, повечето изкарахте израза не за да. Точка по въпроса. Изтрийте спама, да не се разводнява темата. Аз нямам проблеми с настоящата система и не желая сменянето им с друга. Край.lok45111 написа:нека Лъчо направи една сравнителна таблица между двете версии и да видим за какво иде реч

Администратор
Информация
Модератори